Welke kosten berekenen jullie?

Wanneer u een belangenbehartiger van Letselschade.com inschakelt die u bijstaat na bijvoorbeeld een ongeval, maken wij zogenoemde buitengerechtelijke kosten. Dit zijn de kosten die wij maken om uw dossier te kunnen behandelen. In principe hoeft u deze kosten niet zelf te betalen.

Volgens de wet zijn deze kosten onderdeel van uw schade en moeten dus betaald worden door de aansprakelijke verzekeraar als de aansprakelijkheid wordt erkend. Het kan voorkomen dat de aansprakelijkheid niet rond komt of er geen verzekeraar is die uw schade dekt. In deze gevallen brengen wij over het algemeen alsnog geen kosten bij u in rekening. Dit doen wij alleen in uitzonderlijke gevallen en nooit zonder dit vooraf met u af te stemmen.

Bij hoge uitzondering treffen we met u een regeling dat een deel van de schadevergoeding gebruikt zal worden voor de buitengerechtelijke kosten. Bijvoorbeeld wanneer wij voor u een zaak regelen met een buitenlandse verzekeraar die niet verplicht is onze kosten te vergoeden. Deze mogelijkheid zal enkel in overleg met u worden ingezet.

Terug naar overzicht >>

Meer informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met