Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Over ons, Letselschade.com

Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke, deskundige en betrokken service.

Letselschade.com is opgezet door Berth Groot. Jarenlang werkte hij als expert voor verzekeraars, maar gooide uiteindelijk het roer drastisch om. Hij koos onomwonden partij en wilde alleen nog voor letselschadeslachtoffers werken.

Nu werkt Letselschade.com al dertig jaar met trots en gedrevenheid voor de belangen van haar cliënten en nabestaanden. Persoonlijke betrokkenheid is onze belangrijkste kernwaarde en die wordt gedeeld door al onze medewerkers: van de assistenten tot experts. Wij zijn pas geslaagd als onze cliënten, bij het sluiten van hun letselschadedossier, de overtuiging en het gevoel hebben dat wij ze optimaal hebben bijgestaan.

Wilt u zich door ons laten informeren over uw letselschadezaak? Neem voor een kosteloos eerste gesprek vrijblijvend contact op.

Letselschade.com is 30 jaar!

Letselschade.com is 30 jaar geworden! Dit jaar vieren wij ons dertigjarig bestaan. Ruim vijf jaar geleden veranderde onze naam in Letselschade.com, maar de traditie van hoogwaardige belangenbehartiging is sinds 1990 hooggehouden. Dat gaan we vieren!

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Nieuws

Letselschade.com houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van letselschade en alles wat daarmee te maken heeft.