Persoonlijk. Betrokken.
Onafhankelijk.
Altijd in uw belang.

Contact

Direct contact

ik wil:

Letselschade voor opdrachtgevers

Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden en daarnaast bieden wij verder diverse services aan.

Onder meer het bijstaan van werknemers, het voeren van loonregres voor werkgevers en het maken van complexe (overlijdens)schadeberekeningen voor de advocatuur en samenwerking met rechtsbijstands- en zorgverzekeraars.

Neem gerust contact op voor vrijblijvend overleg en advies.

Opdrachtgevers

Advocatuur
Intermediair
Werkgever
Verzekeraar

Waarom Letselschade.com?

Al ruim 30 jaar komt Letselschade.com op voor slachtoffers door heel Nederland. Bij ons staat u en uw herstel centraal. U wordt geholpen door zeer ervaren experts die voldoen aan de kwaliteitseisen van De Letselschade Raad en voortvarend te werk gaan. Kortom: op ons kunt u rekenen!

Diensten

Bekijk alle diensten van Letselschade.com: belangenbehartiging, deelopdrachten, bedrijfseconomische analyses, schadeberekeningen en loonschade verhalen.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

de heer Boon

“Nadat mijn vrouw op haar fiets was aangereden door een auto werd ik door mijn rechtsbijstand verzekeraar doorverwezen naar Letselschade.com. Letselschade.com heeft hierna deze zaak op een prettige en vakkundige manier opgelost en afgehandeld. Hiervoor wil ik, mede namens mijn vrouw, Letselschade.com. (in het bijzonder Mw. Willemsen) van harte bedanken.”

de heer Boutsma

“Ik ken Letselschade.com nu ruim 12 jaar vanuit mijn professie als claim manager bij een groot bouwbedrijf maar ook als benadeelde na een motorongeval waarbij ook mijn vrouw gewond raakte. Pas dan zie je waar een goede Belangenbehartiger het onderscheid maakt. Als opdrachtgever ervaar ik bij Letselschade.com professionaliteit en deskundigheid. Geen loze belofte want ze staan voor wat ze zeggen.”

GrootNieuws

Medewerkers

Onze experts, onze assistenten, onze directie. Eén team, één missie, één passie: optimale dienstverlening aan onze particuliere en zakelijke relaties. De belangen van het letselschadeslachtoffer staat in alles wat wij doen altijd voorop.

Angela Kleijn

Commercieel assistent
In november 2018 ben ik in dienst gekomen bij Letselschade.com. Een grote stap ...

mr. Georgette Kuntz

NIVRE Register-Expert, MT-lid
Meteen na het afronden van mijn rechtenstudie ben ik in dienst gekomen ...

Berth Groot

NIVRE Register-Expert, mediator, directeur
Letselschade.com is een commercieel en winstgevend bedrijf. Dat is belangrijk voor onze continuïteit, ...