Route.
Naar.
Letselschade.com

Route

Vanuit Dordrecht

Volg de N3 over de brug, neem de afslag Papendrecht. Ga beneden bij de rotonde linksaf onder de N3 door. Verlaat de rotonde naar de Burgemeester Keijzerweg. Weg vervolgen. Bij de stoplichten rechtdoor. Op de rotonde rechtsaf (1e afslag). Vervolgens eerste straat rechtsaf en meteen weer rechtsaf. De Wederik 8 is het eerste lage kantoorpand.

Vanuit Rotterdam

Neem de A15 richting Gorinchem/Nijmegen. Neem afslag 22 (Papendrecht). Ga bij de stoplichten linksaf. Bij de volgende stoplichten rechtsaf. Weg vervolgen tot de rotonde. Op de rotonde linksaf (3e afslag). Daarna rechtsaf en meteen weer rechtsaf. De Wederik 8 is het eerste lage kantoorpand.

Vanuit Gorinchem

Neem de A15 richting Rotterdam. Neem vervolgens afslag 23 (Papendrecht). Ga bij de stoplichten linksaf de N3 op, en neem vervolgens de eerste afslag rechts (Papendrecht). Bij de stoplichten rechtsaf en weg vervolgen tot de rotonde. Op de rotonde rechtsaf (1e afslag). Vervolgens eerste straat rechtsaf en meteen weer rechtsaf. De Wederik 8 is het eerste lage kantoorpand.