Persoonlijk. Betrokken.
Onafhankelijk.
Altijd in uw belang.

Kosten

Het inschakelen van ons bureau is kosteloos wanneer de aansprakelijkheid van de andere partij erkend is. In Nederland is het wettelijk geregeld dat onze vergoeding dan onderdeel is van uw schade.

Weet u niet zeker hoe het zit met de aansprakelijkheid? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de opties. Uiteraard is dit kosteloos. Wij zullen nooit kosten in rekening brengen zonder dit vooraf met u te bespreken. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om met een no cure no pay-constructie te werken. No cure no pay houdt in dat bij betaling van een schadevergoeding door de wederpartij door ons een percentage daarvan zal worden ingehouden voor onze kosten. Als u geen schadevergoeding ontvangt, bijvoorbeeld omdat de aansprakelijkheid niet rond komt, hoeft u daarentegen geen kosten te betalen.

Soms kan er, ondanks de wettelijke regeling, alsnog discussie ontstaan over de kosten van ons bureau. Het gevolg is onnodige vertraging. Om dit te voorkomen hebben wij met veel verzekeraars afspraken gemaakt over onze vergoeding. Dit draagt bij aan een vlotte afwikkeling van uw zaak.

Wat is no cure no pay?

No cure no pay houdt in dat bij betaling van een schadevergoeding door de wederpartij door ons een percentage daarvan zal worden ingehouden voor onze kosten. hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht. In feite is er bij no cure, no pay sprake van een resultaatverplichting, dit in tegenstelling tot een inspanningsverplichting. Als u geen schadevergoeding ontvangt, bijvoorbeeld omdat de aansprakelijkheid niet rond komt, hoeft u daarentegen geen kosten te betalen.

Informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met: