Klein ongeval.
Grote gevolgen.
Wij behartigen uw belangen.

Letselschade voor Advocatuur

Letselschade voor Advocatuur? U behartigt de belangen van een letselschadeslachtoffer of diens nabestaande(n). Daarbij levert u graag kwaliteit aan uw cliënt. Soms kan die echter in het gedrang komen.

U heeft misschien onvoldoende tijd om bijvoorbeeld een uitgebreide schadeberekening te maken, maar wilt toch de primaire belangenbehartiger van het slachtoffer blijven. Letselschade.com heeft jarenlange ervaring met het maken van bedrijfseconomische analyses, het berekenen van verlies van arbeidsvermogen en verlies van levensonderhoud, het opstellen van uitgebreide schaderapporten of schadestaten en eventuele wettelijke renteberekeningen.

U kunt ons dan ook inschakelen voor bovengenoemde deelopdrachten tijdens de behandeling van een dossier.

Bekijk al onze diensten.

Waarom militairen en advocaten voor Letselschade.com kiezen

Waarom stapt een Srebrenica-veteraan die al bijna twee decennia met advocaten tegen Defensie strijdt uiteindelijk over naar ons kantoor? Twee redenen vallen het meest op. Ten eerste vragen cliënten met PTSS om een specifieke, vaak heel persoonlijke benadering. Doordat Letselschade.com veel PTSS’ers bijstaat is er kennis en ervaring. De tweede en belangrijkste reden is dat in deze zaken een groot deel van het werk het vaststellen van de schade is. Lees verder…

Informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met: