drs. Karen Zabel

Rekenkundig Expert, NIVRE Register‑Expert

Na mijn opleiding bedrijfsadministratie op de Hoge Hotelschool Maastricht en Vrije Universiteit in Amsterdam is mijn interesse voor financiële analyses een feit. Letselschade.com is een mooie uitdaging om mij verder te ontwikkelen op het gebied van verlies van arbeidsvermogen en het opstellen van bedrijfseconomische analyses. Het vaststellen van financiële gevolgen na een ingrijpende situatie en daarnaast het contact en de betrokkenheid met letselschadeslachtoffers maakt dit werk uitermate boeiend.

Naast mijn rekenkundige expertise, behandel ik ook integrale letselschadezaken. Het geeft mij veel voldoening om met slachtoffers mee te denken in het afwikkelen van hun letselschade en dus hun toekomst!

Mede door mijn opleiding in de hotellerie zijn servicegerichtheid en maatwerk vanzelfsprekend, waarbij ik altijd streef naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen. Letselschade.com is een enthousiast team met veel ervaring waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen.

Mijn vrijetijdsbesteding bestaat voornamelijk uit muziek, dans en reizen. Ik ben een reisfanaat met een passie voor verre bestemmingen en andere culturen, daarnaast ben ik ook een fanatiek wintersporter.

drs. Karen Zabel wordt ondersteund door:

Gretha Gillet

Assistent mr. Marinda Krijgsman
Assistent drs. Karen Zabel