Deskundig.
Betrouwbaar.
Betrokken.

Wat is letselschade?

Ongelukken gebeuren. Maar wanneer iemand anders schuld heeft aan uw schade, heeft u wettelijk recht op een vergoeding. De geestelijke of lichamelijke schade die u oploopt door een ongeval heet letselschade. Letselschade kan een gevolg zijn van onder meer:

  • een verkeersongeval
  • een bedrijfsongeval
  • een gebrek in een product
  • letsel toegebracht door dieren
  • een beroepsziekte
  • nalatigheid door lokale of landelijke overheid
  • een medische fout

Bij Letselschade.com hebben we ruime ervaring met alle bovenstaande situaties. Neem vrijblijvend contact op om uw zaak met ons te overleggen.

Wanneer iemand anders – dat kan ook een (overheids)instantie zijn –  aansprakelijk is voor uw letsel, dan kunt u bij de veroorzaker of zijn verzekeraar terecht voor vergoeding van uw schade. Het regelen van een letselschadezaak is in de meeste gevallen een ingewikkeld en emotioneel belastend proces. U krijgt met veel verschillende partijen en uiteenlopende belangen te maken. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen, advocaten, arbeidsdeskundigen of medisch specialisten. En de praktijk leert ons dat de ‘schuldvraag’, de hoogte van de schade en de financiële vergoeding daarvoor in veel van de gevallen tot langdurige discussie leiden.

Daarom is het verstandig om u door een deskundige partij te laten bijstaan. Letselschade.com – onze naam zegt het al – is letselschadespecialist en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring op dit gebied. Belangrijk voor u om te weten, wij zijn een onafhankelijke specialist die uitsluitend voor de belangen van letselschadeslachtoffers opkomt. (meer weten? Lees het hier)

 

Informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met: