Barbara Eysbach

Directie assistent, P&O

In februari 2000 kwam ik in dienst bij Letselschade.com, eerst als secretaresse en inmiddels al bijna 19 jaar als directie assistent. Met Berth Groot, directeur en oprichter van het bedrijf had ik meteen een klik, en hij met mij. Uit vorige banen weet ik dat als je de linker- en rechterhand van ‘de baas’ bent, die klik een onmisbare basis vormt voor een succesvolle samenwerking. Wederzijds vertrouwen en respect voor elkaars kennis en kunde, gaten vullen, aanvullen en opvangen waar nodig. Je bent niet alleen het (op)vangnet maar ook degene die in een aantal gevallen simpelweg de zaken moet regelen of oplossen. Zonder in de schoenen van de ander te gaan staan. Ieder z’n vakgebied zeg ik altijd. De blijvende uitdaging in m’n baan is dat ik met veel facetten van zowel het bedrijf als ons vakgebied in aanraking kom zonder echt een (vak)specialist te hoeven zijn. Van interne organisatie tot commerciële en juridische zaken tot marketing & communicatie. ‘Never a dull moment’.

Letselschade.com is een mooi bedrijf met een sterke positie in de markt. Het feit dat we uitsluitend optreden in het belang van het slachtoffer en daarin volstrekt onafhankelijk zijn, blijft me aanspreken. Uniek is de combinatie van mensen op ons kantoor, samen werken betekent samenwerken, samen groeien en samen (nog) beter worden in ons vak.

Ondanks m’n drukke baan en volle agenda blijft er voldoende tijd voor andere passies; ballet, beeldhouwen, lezen, film, auto- en motorraces en motor rijden.

Barbara Eysbach ondersteunt:

Berth Groot

NIVRE Register-Expert, mediator, directeur