Gretha Gillet

Assistent mr. Marinda Krijgsman

Inmiddels werk ik al ruim 19 jaar met veel plezier bij Letselschade.com als assistent. Ik weet niet wat het is, maar al sinds mijn jeugd wist ik dat ik iets administratiefs/secretarieels wilde gaan doen. Misschien is het de combinatie van zelfstandig werken en werken voor een ander. De rekenkundige (Karen Zabel) en ik zijn een echt team. We zorgen ervoor dat schadeberekeningen en de rapportages snel en zorgvuldig worden aangeleverd. Verder zorg ik ook voor de dagelijkse ondersteuning van letselschade-expert Marinda Krijgsman.
Wat ik belangrijk vind in een baan is dat ik plezier heb in m’n werk en aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis ga, ondanks de soms heel nare omstandigheden in de dossiers die wij behandelen.

Wat ik leuk vind aan het werken bij Letselschade.com is dat we een bedrijf zijn dat constant in beweging is. Dat heeft met ons vakgebied te maken, maar in mijn geval ook met het vak van secretaresse. 19 Jaar geleden werkten we nog niet met internet en moest ‘googelen’ nog uitgevonden worden. Vandaag kunnen we niet meer zonder, zo lijkt het soms. En wat te denken van Letselschade.com in de sociale media, ik verheug me op wat komen gaat.

Gretha Gillet ondersteunt:

drs. Karen Zabel

Rekenkundig Expert, NIVRE Register‑Expert

mr. Marinda Krijgsman

NIVRE Register-Expert