mr. Marinda Krijgsman

NIVRE Register-Expert

Na het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit, ben ik begonnen met de master Aansprakelijkheid en Verzekering. Tijdens deze master verzorgde Letselschade.com een masterclass op hun kantoor. Deze masterclass maakte mij enthousiast over het vak en na een stage later dat jaar wist ik dat ik graag binnen deze organisatie wilde werken. Meteen na het afronden van mijn studie mocht ik dan ook aan de slag bij Letselschade.com.

Een ongeval kan je leven van het ene op het andere moment ingrijpend veranderen. Als letselschade-expert wil ik er  juist in die moeilijke periode voor de cliënt kunnen zijn door de financiële zorgen uit handen te nemen en er aan bij te dragen dat de gevolgen van het ongeval zo beperkt mogelijk blijven. Het persoonlijk contact met de cliënt vind ik daarbij belangrijk. Doordat sommige zaken lang lopen, bouw je een band met de cliënt op. Het streven is uiteindelijk de zaak naar ieders tevredenheid af te sluiten en de cliënt weer rust te geven in zijn of haar leven.

De sfeer binnen Letselschade.com is erg goed. Het is een organisatie met enthousiaste, deskundige en gezellige collega’s, waar ik me snel thuis voelde. Na mijn werk ben ik twee tot drie keer per week te vinden in het zwembad. Al sinds mijn vijfde is wedstrijdzwemmen mijn hobby en uitlaatklep. Daarnaast  ben ik een groot fan van bord- en kaartspellen.

mr. Marinda Krijgsman wordt ondersteund door:

Gretha Gillet

Assistent mr. Marinda Krijgsman
Assistent drs. Karen Zabel