Masterclass masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering

Door mr. Marinda Krijgsman

Elk jaar verzorgt ons kantoor een masterclass voor studenten van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus School of Law. Zo ook dit jaar, 17 oktober 2022, en weer gewoon op bij ons op kantoor. Het was weer ontzettend leuk om kennis te mogen maken met een enthousiaste groep van 21 jonge talenten met een gedeelde interesse in aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht.

Tijdens de masterclass hebben mijn collega Sander de Groot en ik de studenten verteld over het mooie werk als belangenbehartiger en hebben we uitgebreid stilgestaan bij de vele schadeposten die kunnen spelen in een letselschadezaak. Na een korte pauze gingen de studenten zelf aan de slag met een casus over een vader en dochter, beiden slachtoffer van een ongeval. De studenten werden verdeeld in twee groepen: een groep belangenbehartigers en een groep verzekeraars. De studenten hebben de casus eerst samen voorbereid, waarna zij in gesprek gingen over een passende regeling voor beide slachtoffers. We sloten de dag af met een gezellige borrel om elkaar beter te leren kennen.

Bij Letselschade.com werken verschillende experts die ook de master Aansprakelijkheid & Verzekering hebben afgerond. Doordat wij het masterprogramma ‘van binnen’ kennen, hopen wij verdieping te kunnen geven aan de studie en studenten en hen kennis te laten maken met het mooie beroep van belangenbehartiger in de letselschadebranche.

Letselschade.com is official Associate van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus School of Law. Daarnaast is er ieder jaar een stageplaats beschikbaar bij Letselschade.com voor één van de studenten.

Marinda Krijgsman is NIVRE Register-Expert bij Letselschade.com