Jaarlijkse masterclass Letselschade.com voor EUR in aangepaste vorm

Door mr. Marinda Krijgsman

Jaarlijks verzorgt ons kantoor een masterclass voor studenten van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus School of Law. De datum stond al even vast: 13 oktober 2020. Corona leek zand in de motor te strooien, maar gelukkig kon de dag toch doorgaan. Dit keer niet bij ons op kantoor, maar op de Erasmus Universiteit zelf. Het was leuk om kennis te mogen maken met deze enthousiaste groep jonge talenten.

Tijdens de masterclass hebben we de studenten verteld over ons kantoor, onze werkzaamheden en uitgebreid stilgestaan bij de vele schadeposten die kunnen spelen in een letselschadezaak. Vervolgens gingen de studenten zelf aan de slag met een casus. Zij werden verdeeld in een groep belangenbehartigers en een groep verzekeraars. De studenten konden de casus samen voorbereiden, waarna de discussie tussen ‘belangenbehartigers’ en ‘verzekeraars’ tijdens een regelingsgesprek losbarstte.

Mijn collega Sanne Koops en ik hebben beiden de master Aansprakelijkheid & Verzekering afgerond. Doordat wij het masterprogramma ‘van binnen’ kennen, denken wij dat onze masterclass een echte verdieping kan geven aan de studie. Bovenal hopen we natuurlijk dat de studenten hebben ervaren wat het mooie beroep van letselschade-expert te bieden heeft.

Letselschade.com is official Associate van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus School of Law. Daarnaast is er ieder jaar een stageplaats beschikbaar bij Letselschade.com voor één van de studenten.

Marinda is expert bij Letselschade.com