Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die u lijdt als gevolg van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval of een medische fout. Een ander kan hiervoor aansprakelijk zijn. Letselschade.com regelt deskundig uw letselschadezaak.

Letselschade kan onder meer het gevolg zijn van:

Wanneer iemand anders – dat kan ook een (overheids)instantie zijn –  aansprakelijk is voor uw letsel, dan kunt u bij de veroorzaker of zijn verzekeraar terecht voor vergoeding van uw schade. Het regelen van een letselschadezaak is in de meeste gevallen een ingewikkeld en emotioneel belastend proces. U krijgt met veel verschillende partijen en uiteenlopende belangen te maken. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen, advocaten, arbeidsdeskundigen of medisch specialisten. En de praktijk leert ons dat de ‘schuldvraag’, de hoogte van de schade en de financiële vergoeding daarvoor in veel van de gevallen tot langdurige discussie leiden.

Daarom is het verstandig om u door een deskundige partij te laten bijstaan. Letselschade.com – onze naam zegt het al – is letselschadespecialist en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring op dit gebied. Belangrijk voor u om te weten, wij zijn een onafhankelijke specialist die uitsluitend voor de belangen van letselschadeslachtoffers opkomt.

Terug naar overzicht >>

Meer informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met