mr. Sanne Koops

experts

In 2015 ben ik begonnen aan mijn bachelor Rechtsgeleerdheid in Tilburg. Tijdens het eerste jaar kwam ik er achter dat aansprakelijkheidsrecht mijn favoriete rechtsgebied was. Het was dan ook een logische stap om na mijn bachelor de master Aansprakelijkheid en Verzekering in Rotterdam te gaan volgen. Tijdens deze master is mijn interesse voor letselschade ontstaan. Gedurende mijn stage bij Letselschade.com ben ik in aanraking gekomen met het vak letselschade-expert. Vanaf de eerste week wist ik dat ik dit vak wilde gaan beoefenen. Na mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Letselschade.com te blijven werken. Hier ben ik ontzettend blij mee! De sfeer binnen Letselschade.com is ontzettend fijn. Tijdens mijn stage voelde ik mijzelf al snel thuis!

Ik vind het erg fijn om voor een slachtoffer klaar te staan en deze bij te staan in de letselschadezaak. Deze periode is voor de slachtoffers erg zwaar. Het geeft mij dan ook voldoening om deze mensen te helpen in deze moeilijke periode.

Na het werk ben ik te vinden in de sportschool. Het sporten helpt mij om mijn hoofd na het werken even leeg te maken. Daarnaast houd ik ervan om gezellig met mijn familie en vrienden uit eten te gaan of met elkaar een dagje op stap te gaan!

mr. Sanne Koops wordt ondersteund door:

Esther de Boer

Assistent mr. Sanne Koops
Assistent Liesbeth van Loij