Stef Snippe

Expert

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in wet- en regelgeving. Hierdoor was mijn carriérepad altijd al duidelijk voor mij: ‘’iets met wetten’’. Wat dat precies moest zijn, wist ik een lange tijd niet. Nadat ik mijn diploma had behaald voor de mbo-opleiding juridische dienstverlening ben ik begonnen met de opleiding hbo-rechten. Ook tijdens deze studie zat ik nog vaak met onzekerheid over mijn toekomst. Aan deze onzekerheid kwam een eind in mijn derde studiejaar. In dit jaar moest ik namelijk stagelopen. Deze stage heb ik gelopen bij Ottenschot Letselschade en sindsdien was ik mijn carriérepad duidelijk: mensen helpen die letselschade hebben opgelopen.

Na het behalen van mijn diploma voor hbo-rechten heb ik de kans gekregen om te blijven werken bij Ottenschot Letselschade. Het vak als expert personenschade sprak mij gelijk aan vanwege de mate van controle. Als expert personenschade behandel je namelijk een zaak van A tot en met Z. Daarnaast kun je veel zorgen bij mensen uit handen nemen. Het helpen van mensen die letsel hebben opgelopen geeft mij dan ook een gevoel van betekenisvol werk, wat ik erg belangrijk vind.

Naast het werk bij Ottenschot ben ik een enorme Formule 1-fanaat en spendeer ik graag tijd met mijn vriendin, vrienden en familie.