Zoë Smaal

Schadebehandelaar binnendienst

Mijn naam is Zoë Smaal en ik studeer rechten aan de universiteit. Momenteel heb ik een tussenjaar en zo ben ik terecht gekomen bij Letselschade.com. Het komende jaar zal ik 3 dagen in de week het letselschade team gaan versterken met name binnen de licht letsel zaken.

Wat het werk van Letselschade.com zo mooi maakt is dat je mensen kan ondersteunen en bijstaan in een ontzettend lastige periode. Een periode waarin je niet wilt denken aan wat voor rechten en mogelijkheden je hebt. Het enige waar je je als slachtoffer op zou willen focussen is je herstel. Dat wij wat van die overige zorgen kunnen wegnemen is daarom van grote waarde.

Ik ben erg dankbaar dat ik het komende jaar onderdeel mag zijn van het ontzettend leuke team van Letselschade.com. Ik vind het leuk om van alle ervaren professionals te mogen leren en tegelijkertijd zelf slachtoffers van letselschade te mogen helpen.

Naast mijn werk ben ik erg actief op het hockeyveld. De ideale plek om wat stoom af te blazen en lekker onder vriendinnen te zijn. Naast dat ik zelf nog hockey, coach en train ik ook nog met veel plezier een meisjesteam.