Anja Nederhand

Schadebehandelaar binnendienst

Als herintreder ging ik in september 2000 bij Letselschade.com aan de slag. Daarvoor werkte ik bij een relatiegeschenkenbedrijf waar al vroeg in het jaar de kerstbomen in de showroom werden gezet vanwege de verkoop van kerstpakketten. Ooit ben ik mijn werkzame leven begonnen bij de meedenkbank NMB. Bij Letselschade.com ging ik aan de slag als typiste en stroomde via de receptie door naar mijn huidige functie van assistent.

In het begin wist ik zo goed als niets van letselschade en alle zaken daaromheen. Inmiddels heb ik vrijwel alle aspecten van de behandeling van een letselschadezaak leren kennen. Natuurlijk blijft de behandeling van een dossier voor het belangrijkste deel in handen van de expert, maar als assistent kan ook ik het nodige voor cliënten betekenen. Om onze cliënten nog beter bij te staan heb ik de opleiding Leergang Personenschade Licht Letsel bij NIBE-SVV gevolgd en in 2016 succesvol afgerond.
Het geeft voldoening om cliënten telefonisch te woord te staan, hun vragen te beantwoorden en hen eventueel adviezen te geven over o.a. het aanleveren van informatie. Ook kan ik als assistent een luisterend oor bieden op momenten dat een cliënt dat gewoon even nodig heeft. Het is tenslotte zo dat achter elk dossier een verhaal zit en iedere cliënt verdient begrip en respect voor hetgeen zij of hij heeft meegemaakt.

Als collega’s onderling zijn wij zeer betrokken bij elkaars persoonlijke leven. We kunnen zeker met elkaar lachen, maar ondersteunen elkaar ook als dat nodig is.

Anja Nederhand wordt ondersteund door:

mr. Hélène Zabel

NIVRE Register-Expert