Claudia Visser

Assistent mr. Georgette Kuntz

Na 15 jaar aan de kant van de verzekeraar te hebben gewerkt, werk ik sinds juni 2006 bij Letselschade.com, als directiesecretaresse voor Rini Withagen. Sinds 2018 werk ik ook als assistent voor Georgette Kuntz. Mijn streven is om cliënten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, want als slachtoffer komt er toch heel veel op je af en het letsel zelf is vaak al erg genoeg.

Met name het contact met de cliënten ervaar ik als heel bijzonder. Doordat zaken meestal vrij lang lopen, bouw je toch een band op. Het is heel fijn als een zaak naar tevredenheid wordt afgerond, waardoor een cliënt weer rust krijgt. Regelmatig kom ik in contact met cliënten die zeer ernstig letsel hebben en ook al het nodige in hun leven hebben meegemaakt. Desondanks staan ze vaak zo positief in het leven!! Hier heb ik dan enorme bewondering voor en… het motiveert me.

De sfeer op kantoor vind ik evengoed belangrijk. Het enthousiasme van het team zorgt voor een goede sfeer en uiteindelijk stralen we dat ook met z’n allen uit. Mijn persoonlijke levensmotto: Geniet, Geniet, Geniet!!

Claudia Visser ondersteunt:

mr. Georgette Kuntz

NIVRE Register-Expert, MT-lid

mr. Evy Tsepelis

Expert