Jacqueline Kriek

Schadebehandelaar binnendienst

Sinds september 1999 ben ik werkzaam bij Letselschade.com. Ik ben destijds begonnen als telefoniste, maar wegens grote drukte werd mij al snel gevraagd om te gaan werken als secretaresse op de rechtsbijstandsafdeling. Ik heb dit gedurende ongeveer zes jaar met veel plezier gedaan. Later ben ik gaan werken voor een of meerdere letselschade-experts. Vanaf 2020 werk ik samen met Rini Withagen en verricht ik werkzaamheden op de afdeling Schadebehandeling.

Om de kwaliteit van de dienstverlening naar de slachtoffers te optimaliseren heb ik de opleiding Leergang Personenschade Licht Letsel bij NIBE-SVV gevolgd en in 2016 succesvol afgerond. Met deze opleiding heb ik me meer gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken en kan hierdoor onze cliënten beter bijstaan.

Door een ongeval kan je leven van het ene op het andere moment totaal veranderen. Het geeft mij iedere dag weer voldoening om samen met de letselschade-experts, cliënten behulpzaam te zijn. Te helpen en ze bij te staan bij het weer op de rit krijgen van hun dagelijkse leven. En natuurlijk bij het zoeken naar oplossingen voor de problemen die cliënten tegenkomen. Want al met al is het nogal wat waar je als letselschadeslachtoffer, tijdens de vaak lange periode waarin je met ons te maken hebt, zoal tegenaan loopt. Het mooiste moment is toch steeds weer om een zaak -wij noemen dat vaak het dossier- uiteindelijk te kunnen afsluiten op een wijze waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Jacqueline Kriek wordt ondersteund door:

Rini Withagen

NIVRE Register-Expert, directeur