mr. Denise Stam

Rekenkundig Expert

In april 2023 ben ik gestart op de rekenafdeling bij Letselschade.com. In deze rol houd ik me bezig met het ondersteunen van Karen Zabel en Sonja Keizer. Het is mijn doel om na verloop van tijd zelfstandig diverse soorten schadeberekeningen te kunnen maken.

Na mijn opleiding Fiscaal Recht ben ik begonnen als belastingadviseur bij PwC. Na 4,5 jaar ben ik overgestapt naar een nieuw opgericht kantoor. Enige tijd na de geboorte van ons vierde kindje heb ik ervoor gekozen om full time voor de kinderen te zorgen. Na ruim 7 jaar heb ik weer werkzaamheden buitenshuis opgepakt en ben ik gestart bij een lokaal administratiekantoor waar ik onder meer aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting opstelde. Na vier jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam ik bij Letselschade.com terecht. Hier hoop ik mijn kennis te kunnen inzetten voor het maken van schadeberekeningen zodat slachtoffers financieel gecompenseerd kunnen worden voor het leed dat hen is overkomen.

De collegiale sfeer en de gezelligheid vallen me echt op bij Letselschade.com en dat maakt het een kantoor om met plezier te werken.

Naast mijn werk houd ik van op vakantie gaan met m’n gezin, met vrienden zijn, lezen en fitnessen. Ook houd ik ervan op het water zijn.