mr. Hélène Zabel

NIVRE Register-Expert

Na het behalen van mijn gymnasium-diploma was ik zoekende. Ik wilde eigenlijk Frans studeren, maar puntje bij paaltje was het dat toch niet. Vervolgens ben ik rechten gaan studeren. In alle eerlijkheid was dat niet echt mijn roeping. Desondanks een mooie studietijd gehad en na m’n afstuderen bij een verzekeraar aan het werk gegaan. Ik werkte op een afdeling die claims op aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven en particulieren behandelde. Ik kwam in aanraking met de meest uiteenlopende claims die beoordeeld moesten worden. Van kleine ongelukjes in kleine hoekjes tot ernstige ongevallen met grote gevolgen.

Zo kwam ik onder andere in aanraking met claims van slachtoffers en ook met hun belangenbehartiging. Gaandeweg is er dan tóch een ‘roeping’ ontstaan en ben ik vanaf 2000 bij Letselschade.com aan de slag gegaan als letselschade-expert.

Het is fijn om voor een slachtoffer, dat zich veelal in een kwetsbare positie bevindt, iets te kunnen betekenen door een stuk zorg weg te nemen, de aansprakelijkheid erkend te krijgen en concreet de omstandigheden te verlichten door een financiële compensatie te realiseren of anderszins hulp te organiseren.

Sinds mijn start in 2000 heb ik niet alleen zelf een ontwikkeling doorgemaakt door onder meer gerichte opleidingen, contact met collega’s, de veelvuldige en veelzijdige ervaringen door zeer uiteenlopende contacten, maar heb ik ook de groei van Letselschade.com van zeer nabij meegemaakt. Het belang van de cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening staan bij alle ontwikkelingen centraal.

mr. Hélène Zabel wordt ondersteund door:

Anja Nederhand

Schadebehandelaar binnendienst
Assistent mr. Hélène Zabel

Gabriëlle Branten

Assistent mr. Hélène Zabel
Assistent afdeling Schadebehandeling