Esther de Boer

staf en secretariaat

Sinds 1 oktober 2015 werk ik bij Letselschade.com. Hiervoor heb ik 25 jaar bij de Rabobankorganisatie gewerkt in verschillende ondersteunende functies en als bedrijvenadviseur.

Na al die jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier gevonden!

Doordat ik mijn organisatorische en ondersteunende kwaliteiten goed kan combineren en gebruiken in deze organisatie die het belang van slachtoffers voorop stelt, voel ik mij hier inmiddels al helemaal op mijn plaats.

Mijn dagelijks werk bestaat uit de ondersteuning van collega’s Liesbeth van Loij en Sanne Koops. Ik vind het prettig om ze op een goede manier te ondersteunen zodat zij hun werkzaamheden op een goede manier kunnen uitvoeren en weten dat de backoffice goed georganiseerd is. Uiteraard blijft de behandeling voor het belangrijkste deel in handen van de expert maar als assistent kan ik ook een luisterend oor bieden voor de cliënten en eventuele vragen beantwoorden. Samen doen wij er alles aan om de cliënt een hoop zorg uit handen te nemen in de vaak toch al vervelende tijd die een cliënt moet meemaken.

De werksfeer binnen ons bedrijf is prettig, informeel maar zeker ook professioneel. Een plek waar ik me al heel snel thuis voel en mijn werk met heel veel plezier doe.

Esther de Boer ondersteunt:

Liesbeth van Loij

Expert

mr. Sanne Koops

Expert