Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Schadevergoeding letselschade

Letselschade kan een ingrijpende impact hebben op uw leven. Het is niet alleen de fysieke en emotionele last, maar ook de financiële druk die het met zich meebrengt. Kennis van letselschadevergoeding is daarom essentieel. Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke, deskundige en betrokken service. Letselschade.com hanteert de hoogste kwaliteitseisen en is onder andere ingeschreven in het register van De Letselschade Raad. Onze bijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos.

Soorten letselschade

Ongelukken gebeuren. Maar wanneer iemand anders schuld heeft aan uw schade, heeft u wettelijk recht op een vergoeding. De geestelijke of lichamelijke schade die u oploopt door een ongeval heet letselschade.

 • een verkeersongeval
 • een bedrijfsongeval
 • een medische fout
 • een gebrek in een product
 • letsel toegebracht door dieren
 • een beroepsziekte
 • nalatigheid door lokale of landelijke overheid

Het claimen van letselschade kan een complex en uitdagend proces zijn. Met een gespecialiseerde letselschade advocaat van ons kantoor heeft u iemand met ruime ervaring in alle bovenstaande situaties. Neem vrijblijvend contact op om uw zaak met ons te overleggen. Lees meer…

Voorbeelden letselschade bedragen

Letselschade ontstaat wanneer iemand lichamelijk of psychisch letsel oploopt door toedoen van een ander. Dit kan variëren van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een mishandeling. Als u letselschade heeft opgelopen door de schuld van een ander, heeft u meestal recht op een schadevergoeding. Letselschade wordt opgedeeld in twee categorieën: immateriële en materiële schade.

Wat is immateriële schade?

Immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is de vergoeding voor niet-financiële schade zoals:

 • Pijn
 • Leed
 • Verlies aan levensvreugde
 • Estetische schade (blijvend zichtbare littekens of verminking)
 • Verminderde levensverwachting
 • Emotionele schade

Wat is materiële schade?

Directe financiële verliezen zoals:

 • Medische kosten
 • Inkomstenderving
 • Reparatie of vervanging beschadigde eigendommen
 • Reiskosten
 • Aanpassing aan huis of auto
 • Studievertraging
 • Juridische kosten

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

de heer Heijnen

“Met behulp van een proactieve houding en sterke communicatie heb ik mezelf kunnen focussen op mijn herstel en heeft letselschade ervoor gezorgd dat de afwikkeling van de zaak perfect is verlopen.”

de heer Boon

“Nadat mijn vrouw op haar fiets was aangereden door een auto werd ik door mijn rechtsbijstand verzekeraar doorverwezen naar Letselschade.com. Letselschade.com heeft hierna deze zaak op een prettige en vakkundige manier opgelost en afgehandeld. Hiervoor wil ik, mede namens mijn vrouw, Letselschade.com. (in het bijzonder Mw. Willemsen) van harte bedanken.”

Herstel en hoogte letselschade bedragen

Bij Letselschade.com staat uw herstel voorop. Wij vinden het belangrijk dat slachtoffers zoveel mogelijk terugkeren naar de situatie van voor het ongeval. Tegelijkertijd helpen we slachtoffers aan een passende vergoeding voor de opgelopen schade. De hoogte van letselschadevergoedingen hangt af van verschillende factoren, zoals de ernst van het letsel, de impact op het dagelijks leven en de toekomstige prognose. Elke zaak is anders, maar het traject dat we doorlopen, heeft vaak dezelfde structuur.

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Claim jouw schade met onze medewerkers

Prettig kennis te maken. Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze assistenten, onze directie. Eén team, één missie, één passie: optimale dienstverlening aan onze particuliere en zakelijke relaties. Het proces van letselschade claimen kan complex en tijdrovend zijn. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Wij zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

mr. Marinda Krijgsman

NIVRE Register-Expert
Na het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit, ben ...

mr. Hélène Zabel

NIVRE Register-Expert
Na het behalen van mijn gymnasium-diploma was ik zoekende. Ik wilde eigenlijk ...

mr. Georgette Kuntz

NIVRE Register-Expert, MT-lid
Meteen na het afronden van mijn rechtenstudie ben ik in dienst gekomen ...