Letselschade.com en branchegenoot Ottenschot Letselschade gaan samen.
Papendrecht | Almelo, 29 juni 2021

Letselschade.com uit Papendrecht en Ottenschot Letselschade uit Almelo gaan samenwerken en bundelen zodoende 55 jaar letselschade expertise. De samenwerking komt voort uit het feit dat Letselschade.com onlangs een meerderheidsbelang heeft genomen in Ottenschot. “Beide organisaties waren op zoek naar een strategische marktpartij met dezelfde groeiambitie, dezelfde beroepsethiek en een identieke bedrijfscultuur”, aldus Berth Groot, directeur-eigenaar van Letselschade.com.  Leonie Kemperink: “Berth Groot heeft de aandelen overgenomen van mijn collega-aandeelhouders Gerard Kloppenburg en Tino Ellenbroek. Ik blijf als directeur verbonden aan Ottenschot en kijk uit naar de samenwerking met Berth en zijn onderneming.”

Landelijke dekking, sterke marktpositie

Ottenschot Letselschade, bestaat ruim 25 jaar, is een onbetwist begrip en sterke speler in het oosten van ons land. Letselschade.com (opgericht in 1990) is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Zowel Ottenschot als Letselschade.com werken uitsluitend in het belang van slachtoffers. Beide organisaties hebben nu op meerdere locaties in het land vestigingen en/of vertegenwoordigingen: Papendrecht, Almelo, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Door de samenwerking ontstaat een landelijk netwerk met een uitgebreid en vooral breed dienstenpakket. Beide organisaties blijven voorlopig onder de eigen merknamen opereren.

Kwalitatieve groei

“Ik ben ervan overtuigd dat we in de samenwerking veel van elkaar kunnen leren op het gebied van o.a. de inhoudelijke behandeling van zaken, administratieve organisatie en niet in de laatste plaats een gezamenlijke commerciële aanpak”, geeft Berth Groot aan. “Er is ook een zekere urgentie. We ervaren allemaal dat de concurrentie niet stil zit en dat we last hebben van niet gekwalificeerde bureaus. Schaalvergroting is daarom nodig, waarbij we de concurrentie – op vakinhoud en kwaliteit – blijven aangaan. Daar zijn we goed in, daar zijn we groot mee geworden en daar geloven we in. Onze overtuiging is dat letselschadeslachtoffers daarmee beter geholpen zijn.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Letselschade.com
Berth Groot, directeur
es*****@le**********.com
078  64 43 440

__________________


Ottenschot Letselschade
Leonie Kemperink, directeur
le**************@ot********.nl
085 48 42 100