Letselschade.com zoekt een (ervaren)

Register-Expert Personenschade

Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. Daarbij komt dat een ongeval vaak grote impact heeft op werk en gezin en ook psychisch belastend kan zijn.

Bij Letselschade.com staan we slachtoffers met raad en daad terzijde en proberen we zoveel mogelijk zorgen weg te nemen met als doel een zo volledig mogelijk herstel. En natuurlijk een optimale schaderegeling.

Pittige, maar erg leuke baan

Vacature: Register-Expert Personenschade. Wij hebben je geen standaard ‘9 tot 5’ baan te bieden. Dat zijn wel ongeveer onze werktijden, maar het is in veel opzichten een best pittige baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen.  Daarom zijn aspecten als kunnen werken in teamverband, collegialiteit, elkaar helpen bij drukte, invallen bij vakantie of ziekte echt heel belangrijk.

Bij Letselschade.com geldt “Wij doen alles voor elkaar en we voelen ons nergens te goed voor”. Flexibiliteit, klantvriendelijkheid, sociaal vaardig en een groot inlevingsvermogen. Dat is wat ons bindt en de reden dat collega’s vaak lang bij ons blijven werken. Daar zijn we best trots op. Herken jij daar ook jezelf in, dan is deze baan zeker wat voor jou!

Profiel

  • Universitaire of HBO opleiding (juridisch of bedrijfseconomisch)
  • NIVRE inschrijving als Register-Expert (of studerend daarvoor)
  • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Minimaal 32 uur per week
  • Goede beheersing van een andere taal (bijvoorbeeld Frans / Duits / Arabisch) is een pre
  • Rekenvaardigheid is een pre
  • Rijbewijs

Wij bieden

Wij belonen marktconform met een goed secundair pakket, waaronder een auto van de zaak.

Meer weten of direct solliciteren?

Wil je meer weten over Letselschade.com en kennismaken met ons team? Kijk dan op onze website. En schroom niet om te reageren als je niet exact aan het profiel voldoet. Een schriftelijke reactie en CV kun je sturen aan Barbara Eysbach: bj*******@le**********.com of per post: postbus 102, 3350 AC  Papendrecht.

Wil je eerst nog telefonisch meer informatie? Bel dan naar: Rini Withagen, telefoonnummer
06-22467615 of mr. Georgette Kuntz, telefoonnummer 06-22971279.