Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Letselschade na fietsongeval

Een fietsongeval kan in een fractie van een seconde gebeuren, maar de gevolgen kunnen levenslang zijn. De vraag is: wanneer heeft u eigenlijk recht op een schadevergoeding? De basisregel is dat als het ongeval veroorzaakt is door een ander, u meestal recht heeft op een vergoeding. Dit omvat situaties waarin de tegenpartij duidelijk nalatig was, zoals bij het negeren van verkeerslichten of roekeloos rijgedrag.

Heeft u een aanrijding gehad met auto, bus, scooter of vrachtwagen? Dan is de kans groot dat u recht heeft op schadevergoeding. Wist u dat:

  • Kinderen tot 14 jaar meestal 100% van de schade vergoed krijgen, ook als ze schuldig zijn
  • Als fietser bent u extra beschermd door de positie als zwakkere verkeersdeelnemer

Schadevergoeding na fietsongeval

Na een ongeval wordt u zeer waarschijnlijk geconfronteerd met verschillende schades. Niet alleen de kosten aan de fiets zijn verhaalbaar. Zo heeft u ook recht op schadevergoeding voor:

  • Reis- en vervoerskosten naar medische specialisten
  • Medische kosten voor onderzoek en behandeling na het ongeval
  • Huishoudelijke hulp (die u nodig heeft door taken die u niet zelf meer kunt doen)
  • Verlies aan zelfwerkzaamheid
  • Verlies aan verdienvermogen doordat u niet meer (volledig) kunt werken
  • Smartengeld vergoeding vanwege het ongemak en leed van het ongeval

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

mevrouw Werkman

Ik ben heel tevreden over letselschade.com. Ze hebben me heel fijn geholpen, met veel respect en ik werd ook serieus genomen. Alles is goed afgehandeld, ik hoop ze nooit meer nodig te hebben maar mocht het toch zover komen zou ik zeker weer voor Letselschade.com kiezen.

mevrouw Vlasblom

“Letselschade.com is een fijne belangenbehartiger, omdat deze partij in de eerste plaats persoonlijke aandacht heeft voor diegene die letselschade heeft opgelopen. Ze geven bij Letselschade.com ook aanwijzingen voor schademeldingen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben, zoals derving van inkomsten. Letselschade.com heeft ons enorm geholpen met het verhalen van materiële en immateriële schade en we zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Van harte aanbevolen!”

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Hulp bij verhalen schade na fietsongeluk

Bij het verhalen van letselschade bij een fietsongeval is professioneel juridisch advies onmisbaar. Een gespecialiseerde advocaat kan u helpen om uw rechten te begrijpen en de maximale compensatie te verkrijgen. Maak dan kennis met de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze assistenten, onze directie. Eén team, één missie, één passie: optimale dienstverlening aan onze particuliere en zakelijke relaties.

drs. Karen Zabel

Rekenkundig Expert, NIVRE Register‑Expert
Na mijn opleiding bedrijfsadministratie op de Hoge Hotelschool Maastricht en Vrije Universiteit ...

mr. Sander de Groot

NIVRE Register-Expert
Sinds september 2006 werk ik als letselschade-expert bij Letselschade.com. Voor die tijd was ...

mr. Hélène Zabel

NIVRE Register-Expert
Na het behalen van mijn gymnasium-diploma was ik zoekende. Ik wilde eigenlijk ...