Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Letselschade na auto-ongeval

Het ervaren van een auto-ongeval kan aanzienlijke persoonlijke en financiële gevolgen hebben. In het geval van een auto-ongeluk, waarbij de schuld bij een andere partij ligt, heeft u recht op compensatie. Het verhalen van schade is specialistenwerk. Het is daarom aan te raden een letselschade advocaat in te schakelen. Deze bijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos.

Ongeluk met auto’s

Als letselschadebureau zien wij dagelijks de gevolgen van diverse soorten auto-ongevallen. Het is essentieel om te begrijpen welke soorten ongelukken er zijn en waarom het inschakelen van een letselschade advocaat cruciaal is voor uw zaak.

Kop-staartbotsingen: de impact op letsel

Bij een kop-staartbotsing rijdt een auto van achteren op een andere auto. Dit kan leiden tot nek- en rugklachten, waaronder whiplash. De gevolgen van dergelijke letsels zijn niet altijd direct merkbaar, wat het belang van juridische bijstand benadrukt. Een letselschade advocaat kan u helpen bij het claimen van compensatie voor medische kosten en gemiste inkomsten.

Zij-aanrijdingen: risico’s en compensatie

Zij-aanrijdingen, vaak gebeurend op kruispunten, kunnen ernstige gevolgen hebben door de mindere bescherming aan de zijkant van voertuigen. Letsels kunnen variëren van kneuzingen tot ernstige botbreuken en hoofdletsel. Een gespecialiseerde advocaat zal ervoor zorgen dat alle aspecten van uw letsel worden meegenomen in de schadeclaim.

Het onzichtbare leed van whiplash

Whiplash is een veelvoorkomend letsel na auto-ongevallen, vooral bij kop-staartbotsingen. De symptomen kunnen variëren en complicaties kunnen langdurig zijn. Deskundige juridische ondersteuning is van onschatbare waarde bij het claimen van compensatie voor zowel fysieke als emotionele schade.

 

 

Schadevergoeding na auto-ongeval

Of u een auto-ongeluk heeft gehad of als fietser of voetganger bent aangereden door een auto. Onze schade experts weten precies welke schade verhaald kan worden. Niet alleen de kosten aan de auto zijn verhaalbaar. Zo heeft u ook recht op schadevergoeding voor:

  • Reis- en vervoerskosten naar medische specialisten
  • Medische kosten voor onderzoek en behandeling na het ongeval
  • Huishoudelijke hulp (die u nodig heeft door taken die u niet zelf meer kunt doen)
  • Verlies aan zelfwerkzaamheid
  • Verlies aan verdienvermogen doordat u niet meer (volledig) kunt werken
  • Smartengeld vergoeding vanwege het ongemak en leed van het ongeval

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

de heer Boutsma

“Ik ken Letselschade.com nu ruim 12 jaar vanuit mijn professie als claim manager bij een groot bouwbedrijf maar ook als benadeelde na een motorongeval waarbij ook mijn vrouw gewond raakte. Pas dan zie je waar een goede Belangenbehartiger het onderscheid maakt. Als opdrachtgever ervaar ik bij Letselschade.com professionaliteit en deskundigheid. Geen loze belofte want ze staan voor wat ze zeggen.”

mevrouw Vlasblom

“Letselschade.com is een fijne belangenbehartiger, omdat deze partij in de eerste plaats persoonlijke aandacht heeft voor diegene die letselschade heeft opgelopen. Ze geven bij Letselschade.com ook aanwijzingen voor schademeldingen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben, zoals derving van inkomsten. Letselschade.com heeft ons enorm geholpen met het verhalen van materiële en immateriële schade en we zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Van harte aanbevolen!”

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Hulp bij letselschade claimen bij auto-ongeluk

Na een auto-ongeval staat u voor de uitdaging om uw leven weer op te pakken, terwijl u tegelijkertijd de complexiteit van letselschadeclaims navigeert. Een ervaren letselschade advocaat biedt niet alleen juridisch advies, maar ondersteunt u ook bij het verzamelen van bewijs en het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. Dit zorgt ervoor dat u de compensatie ontvangt die u toekomt voor uw leed en verlies.

drs. Karen Zabel

Rekenkundig Expert, NIVRE Register‑Expert
Na mijn opleiding bedrijfsadministratie op de Hoge Hotelschool Maastricht en Vrije Universiteit ...

mr. Sander de Groot

NIVRE Register-Expert
Sinds september 2006 werk ik als letselschade-expert bij Letselschade.com. Voor die tijd was ...

mr. Georgette Kuntz

NIVRE Register-Expert, MT-lid
Meteen na het afronden van mijn rechtenstudie ben ik in dienst gekomen ...