Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Letselschade na auto-ongeval

Het ervaren van een auto-ongeval kan aanzienlijke persoonlijke en financiële gevolgen hebben. In het geval van een auto-ongeluk, waarbij de schuld bij een andere partij ligt, heeft u recht op compensatie. Het verhalen van schade is specialistenwerk. Het is daarom aan te raden een letselschade advocaat in te schakelen. Deze bijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos.

Ongeluk met auto’s

Als letselschadebureau zien wij dagelijks de gevolgen van diverse soorten auto-ongevallen. Het is essentieel om te begrijpen welke soorten ongelukken er zijn en waarom het inschakelen van een letselschade advocaat cruciaal is voor uw zaak.

Kop-staartbotsingen: de impact op letsel

Bij een kop-staartbotsing rijdt een auto van achteren op een andere auto. Dit kan leiden tot nek- en rugklachten, waaronder whiplash. De gevolgen van dergelijke letsels zijn niet altijd direct merkbaar, wat het belang van juridische bijstand benadrukt. Een letselschade advocaat kan u helpen bij het claimen van compensatie voor medische kosten en gemiste inkomsten.

Zij-aanrijdingen: risico’s en compensatie

Zij-aanrijdingen, vaak gebeurend op kruispunten, kunnen ernstige gevolgen hebben door de mindere bescherming aan de zijkant van voertuigen. Letsels kunnen variëren van kneuzingen tot ernstige botbreuken en hoofdletsel. Een gespecialiseerde advocaat zal ervoor zorgen dat alle aspecten van uw letsel worden meegenomen in de schadeclaim.

Het onzichtbare leed van whiplash

Whiplash is een veelvoorkomend letsel na auto-ongevallen, vooral bij kop-staartbotsingen. De symptomen kunnen variëren en complicaties kunnen langdurig zijn. Deskundige juridische ondersteuning is van onschatbare waarde bij het claimen van compensatie voor zowel fysieke als emotionele schade.

 

 

Schadevergoeding na auto-ongeval

Of u een auto-ongeluk heeft gehad of als fietser of voetganger bent aangereden door een auto. Onze schade experts weten precies welke schade verhaald kan worden. Niet alleen de kosten aan de auto zijn verhaalbaar. Zo heeft u ook recht op schadevergoeding voor:

  • Reis- en vervoerskosten naar medische specialisten
  • Medische kosten voor onderzoek en behandeling na het ongeval
  • Huishoudelijke hulp (die u nodig heeft door taken die u niet zelf meer kunt doen)
  • Verlies aan zelfwerkzaamheid
  • Verlies aan verdienvermogen doordat u niet meer (volledig) kunt werken
  • Smartengeld vergoeding vanwege het ongemak en leed van het ongeval

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

mevrouw Werkman

Ik ben heel tevreden over letselschade.com. Ze hebben me heel fijn geholpen, met veel respect en ik werd ook serieus genomen. Alles is goed afgehandeld, ik hoop ze nooit meer nodig te hebben maar mocht het toch zover komen zou ik zeker weer voor Letselschade.com kiezen.

mevrouw Huitema

“De eerste weken na de aanrijding was ik in een soort shock, was soms niet in staat om u de juiste informatie te sturen of verwarde woorden. U was in staat om de belangrijke informatie eruit te halen. Daarna wilde ik het liefst niet meer aan de aanrijding worden herinnerd en ging ik het uit de weg. Toen ik u dit mailde, deed u voor mij de onderhandeling en hield mij er buiten. Ik heb deze betrokken en begripvolle houding erg gewaardeerd! Deskundig en ervaren heeft u de soms lastige onderhandeling voortgezet met dit positief resultaat. Het voelt als erkenning voor geleden en nog te lijden pijn.”

 

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Hulp bij letselschade claimen bij auto-ongeluk

Na een auto-ongeval staat u voor de uitdaging om uw leven weer op te pakken, terwijl u tegelijkertijd de complexiteit van letselschadeclaims navigeert. Een ervaren letselschade advocaat biedt niet alleen juridisch advies, maar ondersteunt u ook bij het verzamelen van bewijs en het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. Dit zorgt ervoor dat u de compensatie ontvangt die u toekomt voor uw leed en verlies.

Rini Withagen

NIVRE Register-Expert, directeur
Na 25 jaar voor verschillende verzekeraars te hebben gewerkt, ben ik in ...

mr. Sander de Groot

NIVRE Register-Expert
Sinds september 2006 werk ik als letselschade-expert bij Letselschade.com. Voor die tijd was ...

mr. Hélène Zabel

NIVRE Register-Expert
Na het behalen van mijn gymnasium-diploma was ik zoekende. Ik wilde eigenlijk ...