Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Letselschade na aanrijding

Bent u gewond geraakt als gevolg van een aanrijding en ligt de schuld bij de andere partij? Dan kunt u vaak aanspraak maken op een vergoeding voor de schade die u heeft geleden. Letselschade bij een aanrijding kan diepgaande gevolgen hebben voor het slachtoffer. Het is daarom essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de soorten aanrijdingen, wanneer je recht hebt op schadevergoeding, welke schade je vergoed kunt krijgen, en hoe Letselschade.com je hierbij kan ondersteunen.

Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke, deskundige en betrokken service. Letselschade.com hanteert de hoogste kwaliteitseisen en is onder andere ingeschreven in het register van De Letselschade Raad. Onze bijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos.

 

Schade verhalen na aanrijding

Als u bent aangereden, dan hangt het van de situatie af wat uw rechten zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten verkeersongevallen met letsel, bijvoorbeeld:

  • U bent aangereden door een bromfietser
  • U bent aangereden als fietser
  • U bent aangereden als motorrijder
  • U bent aangereden als passagier
  • U bent aangereden als voetganger
  • U bent aangereden als automobilist
  • Uw kind is aangereden

 

Vergoeding letselschade na aanrijding

In Nederland heb je recht op schadevergoeding als je letselschade oploopt door een aanrijding waarvoor een ander verantwoordelijk is. Dit houdt in dat de tegenpartij (de veroorzaker van het ongeval) aansprakelijk gesteld kan worden voor de door jou geleden schade. Als voetganger of fierser is de kans op schadevergoeding een stuk groter, zij worden beschouwd als zwakkere verkeersdeelnemers. De schade die vergoed kan worden, valt uiteen in materiële schade en immateriële schade (smartengeld). Materiële schade omvat onder andere medische kosten, kosten voor herstel of vervanging van beschadigde eigendommen, verlies van inkomsten, en reiskosten. Immateriële schade betreft de compensatie voor pijn, lijden, en verlies aan levensvreugde.

 

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

de heer Boutsma

“Ik ken Letselschade.com nu ruim 12 jaar vanuit mijn professie als claim manager bij een groot bouwbedrijf maar ook als benadeelde na een motorongeval waarbij ook mijn vrouw gewond raakte. Pas dan zie je waar een goede Belangenbehartiger het onderscheid maakt. Als opdrachtgever ervaar ik bij Letselschade.com professionaliteit en deskundigheid. Geen loze belofte want ze staan voor wat ze zeggen.”

mevrouw Werkman

Ik ben heel tevreden over letselschade.com. Ze hebben me heel fijn geholpen, met veel respect en ik werd ook serieus genomen. Alles is goed afgehandeld, ik hoop ze nooit meer nodig te hebben maar mocht het toch zover komen zou ik zeker weer voor Letselschade.com kiezen.

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Hulp bij schade verhalen na aanrijding?

Na een aanrijding staat u voor de uitdaging om uw leven weer op te pakken, terwijl u tegelijkertijd de complexiteit van letselschadeclaims navigeert. Een ervaren letselschade advocaat biedt niet alleen juridisch advies, maar ondersteunt u ook bij het verzamelen van bewijs en het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. Dit zorgt ervoor dat u de compensatie ontvangt die u toekomt voor uw leed en verlies.

mr. Georgette Kuntz

NIVRE Register-Expert, MT-lid
Meteen na het afronden van mijn rechtenstudie ben ik in dienst gekomen ...

Berth Groot

NIVRE Register-Expert, mediator, directeur
Letselschade.com is een commercieel en winstgevend bedrijf. Dat is belangrijk voor onze continuïteit, ...

mr. Sander de Groot

NIVRE Register-Expert
Sinds september 2006 werk ik als letselschade-expert bij Letselschade.com. Voor die tijd was ...