Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Ontdek hoe onze letselschade advocaten u kunnen helpen.

Bent u slachtoffer van een ongeval en lijdt u aan letselschade? Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschade kantoor van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke, deskundige en betrokken service. Letselschade.com hanteert de hoogste kwaliteitseisen en is onder andere ingeschreven in het register van De Letselschade Raad. Onze bijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos.

Soorten letselschade

Ongelukken gebeuren. Maar wanneer iemand anders schuld heeft aan uw schade, heeft u wettelijk recht op een vergoeding. De geestelijke of lichamelijke schade die u oploopt door een ongeval heet letselschade.

  • een verkeersongeval
  • een bedrijfsongeval
  • een medische fout
  • een gebrek in een product
  • letsel toegebracht door dieren
  • een beroepsziekte
  • nalatigheid door lokale of landelijke overheid

Het claimen van letselschade kan een complex en uitdagend proces zijn. Met een gespecialiseerde letselschade advocaat van ons kantoor heeft u iemand met ruime ervaring in alle bovenstaande situaties. Neem vrijblijvend contact op om uw zaak met ons te overleggen. Lees meer…

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

de heer Boon

“Nadat mijn vrouw op haar fiets was aangereden door een auto werd ik door mijn rechtsbijstand verzekeraar doorverwezen naar Letselschade.com. Letselschade.com heeft hierna deze zaak op een prettige en vakkundige manier opgelost en afgehandeld. Hiervoor wil ik, mede namens mijn vrouw, Letselschade.com. (in het bijzonder Mw. Willemsen) van harte bedanken.”

de heer Koole

“Als je in een moeilijke situatie zit, met een andere partij die gewoon andere belangen heeft dan jijzelf, dan is het goed om met elkaar vast te kunnen stellen wat je juridische situatie is. En wat er haalbaar zou kúnnen zijn. Niet teveel willen, dan lukt het niet, maar zeker ook niet te weinig, dan klopt het gewoon niet. Het uitzoeken daarvan en tot een haalbare en vooral faire oplossing komen, dat is Letselschade.com wel toevertrouwd. Zodat je bij het afronden van een lastige periode, het gevoel hebt dat er echt voor je opgekomen is, dat het haalbare ook echt behaald is. Natuurlijk ben ik nog steeds niet blij met wat er allemaal is gebeurd, hoe het begon, maar wel met hoe de zaak professioneel en vooral fair is afgerond. Het kán even duren, maar dat geeft uiteindelijk toch wel de meest bevredigende uitkomst die er mogelijk is. En dat kan je niet alleen.”

Herstel met onze letsel advocaten

Bij onze letsel advocaten staat uw herstel voorop. Wij vinden het belangrijk dat slachtoffers zoveel mogelijk terugkeren naar de situatie van voor het ongeval. Tegelijkertijd verdient uw zaak de beste aanpak. Onze letselschade advocaten combineren expertise met persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat uw zaak de aandacht krijgt die het nodig heeft. Zo behalen we, naast een goed herstel, ook een passende vergoeding voor de opgelopen schade. Elke zaak is anders, maar het traject dat we doorlopen, heeft vaak dezelfde structuur.

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Medewerkers

Prettig kennis te maken. Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze assistenten, onze directie. Eén team, één missie, één passie: optimale dienstverlening aan onze particuliere en zakelijke relaties. De belangen van het letselschadeslachtoffer staat in alles wat wij doen altijd voorop.

Rini Withagen

NIVRE Register-Expert, directeur
Na 25 jaar voor verschillende verzekeraars te hebben gewerkt, ben ik in ...

mr. Sander de Groot

NIVRE Register-Expert
Sinds september 2006 werk ik als letselschade-expert bij Letselschade.com. Voor die tijd was ...

mr. Marinda Krijgsman

NIVRE Register-Expert
Na het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit, ben ...