Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Contact

Direct contact

ik wil:

Letselschade na scooterongeluk

Bent u gevallen met de scooter? Een scooterongeluk kan plotseling gebeuren en een enorme impact hebben op uw leven. Het is belangrijk om te weten wat uw rechten zijn en hoe u de juiste stappen kunt zetten na zo’n ongeval.

Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureau van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke, deskundige en betrokken service. Letselschade.com hanteert de hoogste kwaliteitseisen en is onder andere ingeschreven in het register van De Letselschade Raad. Onze bijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos.

Ongeluk op scooter

Een ongeluk met de scooter zit in een klein hoekje. De schade die u kunt oplopen kan sterk variëren van het type ongeluk. Wat we het meest zien op de Nederlandse wegen zijn:

  • Scooterongeluk met auto
  • Scooterongeluk met fietser
  • Scooterongeluk met andere scooter
  • Scooterongeluk met vrachtwagen

Het letselschadeproces in 5 stappen

Kennismaking
Beoordeling aansprakelijkheid
Behandeling
Smartengeld
Definitieve afwikkeling

Schadevergoeding scooter

Onze schade experts weten precies welke schade verhaald kan worden bij uw ongeluk met de scooter. Niet alleen de kosten aan de scooter zijn verhaalbaar. Zo heeft u ook recht op schadevergoeding voor:

  • Reis- en vervoerskosten naar medische specialisten
  • Medische kosten voor onderzoek en behandeling na het ongeval
  • Huishoudelijke hulp (die u nodig heeft door taken die u niet zelf meer kunt doen)
  • Verlies aan zelfwerkzaamheid
  • Verlies aan verdienvermogen doordat u niet meer (volledig) kunt werken
  • Smartengeld vergoeding vanwege het ongemak en leed van het ongeval

de heer Boutsma

“Ik ken Letselschade.com nu ruim 12 jaar vanuit mijn professie als claim manager bij een groot bouwbedrijf maar ook als benadeelde na een motorongeval waarbij ook mijn vrouw gewond raakte. Pas dan zie je waar een goede Belangenbehartiger het onderscheid maakt. Als opdrachtgever ervaar ik bij Letselschade.com professionaliteit en deskundigheid. Geen loze belofte want ze staan voor wat ze zeggen.”

mevrouw Vlasblom

“Letselschade.com is een fijne belangenbehartiger, omdat deze partij in de eerste plaats persoonlijke aandacht heeft voor diegene die letselschade heeft opgelopen. Ze geven bij Letselschade.com ook aanwijzingen voor schademeldingen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben, zoals derving van inkomsten. Letselschade.com heeft ons enorm geholpen met het verhalen van materiële en immateriële schade en we zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. Van harte aanbevolen!”

Letselschade.com zoekt…

een (ervaren) Register-Expert Personenschade. Geen standaard ‘9 tot 5’ baan. Je werkt nu eenmaal met cliënten die onze zorg en aandacht verdienen….. lees meer

 

Belangenbehartigers sinds 1990

Papendrecht, 29 juni 2021 Letselschade.com en branche­genoot Ottenschot Letselschade gaan samen­werken en bundelen 55 jaar letselschade expertise… lees meer

 

GrootNieuws

Waarom Letselschade.com?

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland.

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Hulp bij letselschade claimen voor scooterongeval

Het is essentieel om juridisch advies in te winnen na een scooterongeluk. De advocaten van Letselschade.com zijn specialist in ongevallen met de scooter. Maak kennis met de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze assistenten, onze directie. Eén team, één missie, één passie: optimale dienstverlening aan onze particuliere en zakelijke relaties.

Rini Withagen

NIVRE Register-Expert, directeur
Na 25 jaar voor verschillende verzekeraars te hebben gewerkt, ben ik in ...

mr. Hélène Zabel

NIVRE Register-Expert
Na het behalen van mijn gymnasium-diploma was ik zoekende. Ik wilde eigenlijk ...

mr. Marinda Krijgsman

NIVRE Register-Expert
Na het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit, ben ...