Liesbeth van Loij

NIVRE Register-Expert

In 2005 ben ik begonnen met werken in de expertise branche aan de kant van de verzekeraar als vakgroepsecretaresse Property. Voordat ik in de expertisebranche terecht kwam heb ik bij diverse andere bedrijven gewerkt. Tien jaar later, in november 2015,  ben ik in dienst gekomen bij Letselschade.com. Het werken bij een expertisebureau heeft voor mij echt de voorkeur.

Het verschil is dat ik bij Letselschade.com de belangen van onze cliënten / de slachtoffers behartig en niet in opdracht van verzekeraars.

Deze kant van schadebehandeling spreekt mij erg aan. Ook had ik al snel in de gaten dat de collega’s binnen dit bedrijf erg begaan zijn met hun medemens. Niet alleen als collega’s onder elkaar,  maar ook voor de slachtoffers en hun naasten. Dat maakt het werken bij Letselschade.com erg fijn en leuk. Het feit dat we puur en alleen de belangen van het slachtoffer behartigen maakt dat dit werk mij veel voldoening geeft. Door een ongeval of een medische fout kan het leven van een slachtoffer van de één op andere dag volledig op zijn kop staan. In deze moeilijke periode waar het slachtoffer vaak al veel zaken moet regelen komen wij in beeld.

Met elkaar zorgen we ervoor dat onze cliënten alle ondersteuning en aandacht krijgen die ze nodig hebben. In eerste plaats om uiteindelijk (volledig) te herstellen van het opgelopen letsel en uiteraard ook om samen tot een passende schaderegeling te komen. Ik hoop dit werk nog vele jaren met plezier in ons team van enthousiaste collega’s te kunnen doen.

Liesbeth van Loij wordt ondersteund door:

Esther de Boer

Assistent Liesbeth van Loij
Assistent drs. Joost Groot