Gepubliceerd op donderdag 12 december 2019

Letselschade.com wordt 30!

door drs. Joost Groot

Komend jaar vieren wij ons dertigjarig bestaan. Ruim vijf jaar geleden veranderde onze naam in Letselschade.com, maar de traditie van hoogwaardige belangenbehartiging is sinds 1990 hooggehouden. Dat gaan we vieren in 2020!

Naast feestelijkheden grijpen we de gelegenheid ook aan om vernieuwingen door te voeren, zodat wij onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen. Een tipje van de sluier lichten we alvast op. Onder meer wordt de website flink onder handen genomen en breiden we onze openingstijden uit.

In het jaar dat Letselschade.com 29 werd zijn er natuurlijk ook redenen geweest om een feestje te vieren. Collega Karen Zabel behaalde een mijlpaal. Zij mag zich, naast ervaren en inmiddels toonaangevend rekenkundige, sinds dit jaar officieel NIVRE Register-Expert noemen. Ook mochten we met Sanne Koops weer een jonge nieuwe collega verwelkomen. Een talent van onze partner, de Master Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus Universiteit.

Namens alle werknemers van Letselschade.com: prettige feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar, waarin wij met u ons jubileum hopen te vieren!

Geschreven door