Zorgverzekeraars

Iedereen in Nederland is verplicht zich te verzekeren via de zorgverzekering. Medische kosten ten gevolge van een ongeval worden door de eigen zorgverzekeraar vergoed. In dit geval zou de aansprakelijke verzekeraar de kosten moeten voldoen. De zorgverzekeraar heeft een wettelijk recht gekregen om de medische kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Dit wordt het Regresrecht genoemd.

De medische kosten zijn het gevolg van een situatie waarbij een derde partij aansprakelijk kan worden gesteld. Dit kan een ongeval zijn, maar ook een medische misser, een sport- of bedrijfsongeval of een mishandeling. Deze situaties kunnen gevolgd worden door langdurig medische zorg, zoals ziekenhuisopname, revalidatie en verblijf in een brandwondencentrum.

Letselschade.com kan dit regresrecht voor u uitvoeren.

Als zorgverzekeraar wilt u het beste voor uw verzekerden.

Uw verzekerde meldt zich bij u voor het declareren van de medische kosten. Wat bij uw verzekerde vaak niet bekend is, is dat ook zijn persoonlijke schade verhaald kan worden indien er sprake is van een aansprakelijke partij.

Denk hierbij aan kosten voor aanpassingen aan de woning, (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid en ga zo maar door. En als er wel aan gedacht wordt, dan kunnen de gedachte aan hoge kosten een belemmering zijn.

Het voordeel voor uw verzekerde is dat hij niet geconfronteerd wordt met hoge kosten. De partij die verantwoordelijk is, betaalt in de regel de kosten van de inschakeling van de letselschade expert. Onze experts kunnen uw verzekerde hierover informeren tijdens de intake.

Voordelen voor u als zorgverzekeraar

  • Uitbreiding van uw dienstverlening.
  • Informatievoorziening voor het verhalen van uw kosten.
  • Letselschade.com heeft jarenlange samenwerkingsverbanden met zorgverzekeraars.
  • Letselschade.com is aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en garandeert de service die u uw verzekerde wilt geven.

Wat zijn de voordelen voor uw verzekerde?

Extra service voor uw verzekerden

  • Kosteloos intakegesprek met een expert van Letselschade.com. Dit kan telefonisch, per mail of via ons gratis spreekuur.
  • Onze letselschade experts werken elk in een eigen rayon door het hele land. Voordeel is dat uw verzekerde één contactpersoon heeft.

Persoonlijk contact wordt vaak als prettig ervaren, ook omdat emotionele aspecten een rol spelen in de schadeafwikkeling en de impact van een ongeval groot kan zijn.

Nog belangrijker voor uw verzekerde is dat hij zich volledig kan richten op zijn herstel, terwijl één van onze experts helpt de persoonlijke schade te regelen.

Bekijk al onze diensten.

Informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met: