mr. Evy Tsepelis

Expert

In juni 2023 ben ik bij Letselschade.com gestart. Hiervoor heb ik 3 jaar als belangenbehartiger bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt.

Vroeger riep ik altijd dat ik strafrechtadvocaat wilde worden. Het is maar goed dat ik die richting niet ben ingeslagen. Na het afronden van mijn masteropleiding strafrecht wilde ik me breder ontwikkelen. Ik startte met de opleiding privaatrecht (hoe breed wil je het hebben!). Vandaag de dag ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Na het afronden van mijn master privaatrecht heb ik me opnieuw georiënteerd. Het bijstaan van slachtoffers trok mijn interesse en dat ben ik gaan doen. Ik weet nu dat het bijstaan van slachtoffers op mijn lijf is geschreven, ik zit op mijn plek en zie mezelf niets anders doen.

Iedere zaak staat op zichzelf, in iedere zaak is er sprake van leed. Mijn doel is om het slachtoffer te ontzorgen en om ervoor te zorgen dat het slachtoffer krijgt waar hij of zij recht op heeft. Ik neem mijn cliënten graag bij de hand en begeleid ze tijdens het proces. Vanaf de aanvang van de zaak is het belangrijk dat het slachtoffer weet wat hem te wachten staat. Ik zorg voor duidelijkheid. Daarnaast ben ik zelf duidelijk in wat ik wel en niet voor het slachtoffer kan betekenen.

Persoonlijke begeleiding is voor mij belangrijk. Bij het afwikkelen van een zaak is helaas niet ieder slachtoffer klachtenvrij. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat het slachtoffer de kwestie een plekje kan geven en achter zich kan laten.

Na het eerste gesprek bij Letselschade.com wist ik dat we qua begeleiding van slachtoffers en de aanpak van letselschadezaken op dezelfde lijn zitten. Er was meteen een klik. Naast het kunnen hanteren van mijn persoonlijke werkwijze vind ik de werksfeer op kantoor erg belangrijk. De collega’s van Letselschade.com hebben mij meteen enorm warm ontvangen en er heerst op kantoor een fijne sfeer. Inmiddels kan ik zeggen dat ik niet alleen in het letselvak op mijn plek zit, maar ook zeker binnen dit bedrijf.

Buiten werktijd probeer ik veel tijd met mijn gezin door te brengen. Naast letselschade-expert ben ik partner en moeder van twee zoons. Daarnaast houd ik van goed eten en een lekker glas wijn.

mr. Evy Tsepelis wordt ondersteund door:

Claudia Visser

Assistent mr. Georgette Kuntz
Assistent mr. Evy Tsepelis Directiesecretaresse Rini Withagen