Letselschade.com zoekt een (ervaren)
rekenkundige (vanaf 24 uur per week)

Letselschade.com behartigt al meer dan 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal, financieel. Daarbij komt dat een ongeval vaak grote impact heeft op werk en gezin en dus ook psychisch heel belastend kan zijn.


Bij
Letselschade.com staan we slachtoffers met raad en daad terzijde en proberen we zoveel mogelijk zorgen weg te nemen met als doel een zo volledig mogelijk herstel.

Ervaring?

Idealiter zoeken wij iemand die snel zelfstandig werkzaamheden kan oppakken en ervaring heeft met rekenzaken, maar laat je daardoor niet afschrikken. Ben jij net afgestudeerd aan een bedrijfseconomische of fiscale opleiding (minimaal hbo) of al even werkzaam in een functie in die richting en leer je snel? Dan is deze functie voor jou ook interessant.

Baan

Je houdt je voornamelijk bezig met alle rekentechnische aspecten van letselschade. Denk daarbij aan het berekenen van schade van verlies van arbeidsvermogen,
pensioenschade, overlijdensschade of loonschade van werkgevers. Zelfstandig kunnen werken is een must, maar je staat er nooit alleen voor!

Opdrachten komen van interne collega’s of externe partijen zoals advocaten. Je kunt werken met gespecialiseerde rekensoftware en hebt veel vrijheid in het zelf indelen van je werk(tijden). Wel is het belangrijk dat je flexibel bent als zich een spoedgeval aandient.

Profiel

  • Ten minste hbo-niveau, het liefst in een bedrijfseconomische richting
  • Minstens drie dagen per week beschikbaar
  • Je bent goed met cijfers en hebt administratieve kennis
  • Analytisch ben je in staat complexe problemen te doorgronden
  • Communicatief sterk met zowel slachtoffers als professionele partijen
  • Je hebt een empathische en proactieve werkhouding
  • Ervaring in de letselschadebranche is een pré
  • Ervaring met rekenkundige zaken is een pré

Meer weten/ direct solliciteren

Wil je meer weten over Letselschade.com? Kijk dan op onze website. Alvast kennis maken met ons hele team – en misschien wel je nieuwe collega’s – kijk dan op de medewerkerspagina van onze website.

Overtuigd dat dit wel eens jouw baan zou kunnen zijn? Voor meer informatie over de baan bel je 078  644 34 40 en vraag naar Karen Zabel of stuur een korte introductie van jezelf en je CV naar: Letselschade.com, afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. Barbara Eysbach: bj*******@le**********.com.