Overlijden Marc de Hond

 

Op donderdag, 4 juni 2020, bereikte ons het overlijdensbericht van Marc de Hond. Heel verdrietig. Allereerst natuurlijk voor zijn naasten die dit grote verlies moeten dragen.

We zullen Marc herinneren als een oprecht en gedreven mens. Met een glimlach denken we aan de contacten die we met hem hadden. De theatervoorstellingen die we bezochten, de geweldige clinic rolstoelbasketbal die hij voor ons organiseerde en zijn medewerking aan onze website. Zijn positieve levensinstelling zullen we niet vergeten.

Marc was een boegbeeld van en voor de gehandicaptensport. Sinds enkele jaren is Letselschade.com als trotse hoofdsponsor verbonden aan het rolstoelbasketbalteam waarin Marc speelde. Ter nagedachtenis aan Marc zullen wij die ondersteuning met alle liefde voortzetten.

We nemen afscheid van een prettig mens, een doorzetter en ras optimist. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en familie. We wensen hen veel kracht en sterkte toe.

Namens alle collega’s van Letselschade.com,

Berth Groot

Marc: “Mocht ik overlijden, dan heeft de kanker zeker niet gewonnen. Als ik er niet meer ben, is de kanker er ook niet meer. Dus het is op z’n minst gelijkspel.”