Monitoren klanttevredenheid 

Door mr. Bianca Willemsen

Bij Letselschade.com staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn erg benieuwd naar hoe onze cliënten onze dienstverlening ervaren. Om dit beter te kunnen monitoren zijn we in april 2019 gestart met het op een nieuwe manier afnemen van klanttevredenheidsonderzoeken na het afronden van een letselschadezaak. Op deze manier hopen we onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren en de kwaliteit van onze dienstverlening beter te kunnen waarborgen.

Inmiddels zijn we ruim drie jaar bezig met de klanttevredenheidsonderzoeken en hebben we honderden reacties mogen ontvangen. Hieruit is gebleken dat ruim 94% van onze cliënten tevreden is over onze dienstverlening en ons kantoor zou aanbevelen aan anderen.

Gesproken wordt over de betrokken en professionele houding van de experts, waarbij het slachtoffer ontzorgd wordt. Dat is een mooi resultaat, maar wij blijven natuurlijk altijd streven naar verbetering.

Een greep uit de reacties van onze cliënten:


Misschien denkt u allemaal vijven, maar we kunnen geen op/aanmerkingen bedenken die verbetering kunnen brengen. Jullie hebben duidelijk oog en hart voor de betrokkenen. Hartelijk dank.


Heel fijn om te worden gehoord. Hiervoor contact gehad met een andere letselschade partij en uiteindelijk kunnen overstappen. Wat een verschil! Met behandelaar Jacqueline fijn contact. Zeer professioneel. Ze hield me goed op de hoogte en heeft alles goed begrijpbaar uitgelegd. Ze kwam zeer goed op voor mijn belang en de zaak is netjes afgehandeld.


Ik vind het nog steeds apart dat mijn eigen verzekering Centraal Beheer Achmea en politie Vlaardingen Rotterdam niets voor mij wilden of konden betekenen. Door mijn zorgverzekeraar Zilveren Kruis en Letselschade.com is deze zaak tot een goed einde gebracht.


Ik was in eerste instantie wat huiverig om in zee te gaan met een letselschadespecialist, maar mevrouw Zabel heeft mijn twijfel weggenomen en een resultaat behaald waar ik meer dan tevreden mee ben. Nogmaals dank voor de steun.


Het is erg fijn als je ongevraagd in een situatie beland er mensen/instanties zijn die een stukje zorg van je overnemen wat je er niet bij kunt hebben. Dit is mijn eerste keer dat ik in aanraking kom met letselschade en jullie zijn goed voor me opgekomen op een manier die bij me past. Dank je wel hiervoor!


Zeer vriendelijke en kundige mensen die vertrouwen uitstralen en geïnteresseerd zijn. Geduldig uitleg geven als mij iets onduidelijk was en men zette zich vol overgave in voor de belangen van mijn zoon. Ik kan niets anders doen dan veel complimenten en uitstekende recensies geven.


Wij, mijn vrouw en ik, zijn erg tevreden en wel om het inlevingsvermogen de steun, het advies en de begeleiding. Een geweldig team dat er voor ons is geweest wanneer nodig en een onaflatende inzet voor ons. SUPER.


De complimenten voor alle medewerkers van Letselschade.com! Zeer goed werk geleverd!

 

Bianca Willemsen is NIVRE Register-Expert bij Letselschade.com