Demi Leendertse

Schadebehandelaar binnendienst

Tijdens mijn HBO-rechten studie heb ik vijf maanden lang met veel plezier stage gelopen bij Letselschade.com. De organisatie leek mij een leerzame stageplek omdat ik hier kon werken met ervaren professionals. Ik kon van hen leren terwijl ik tegelijkertijd bij kon dragen aan het helpen van slachtoffers van letselschade.

Na een geslaagde stageperiode mocht ik meteen aan de slag als werknemer bij de organisatie. Hierbij richt ik me voornamelijk op de behandeling van licht letsel. Als de jongste werknemer ben ik blij verrast door de warmte en ondersteuning die ik van mijn collega’s ontvang.

Tijdens mijn werk krijg ik de kans om mensen te helpen bij het navigeren door een ingrijpende tijd in hun leven en om ervoor te zorgen dat ze de financiële compensatie ontvangen waar ze recht op hebben. Dit is belangrijk werk omdat letselschade vaak gepaard gaat met emotionele, fysieke en financiële stress. Het hebben van iemand die hen kan helpen bij het uitwerken van hun rechten en opties is van onschatbare waarde.

Naast mijn werk ga ik mijn scriptie ook binnen de organisatie schrijven. Ik zal hierbij onderzoek doen naar de huidige discussies over de buitengerechtelijke kosten. Dit is een onderwerp dat veel invloed heeft op de wereld van letselschade en ik kijk er naar uit om hier verder in te duiken.

Naast mijn werk en studie, vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met vrienden en leuke activiteiten te ondernemen. Dit helpt mij om een gezonde balans te vinden tussen werk, studie en privé.’