Loonschade.com bestaat (bijna) 1 jaar!

Door drs. Joost Groot

Binnen Letselschade.com werd al langere tijd ook voor werkgevers het loonregres gedaan. Toch merkten wij dat veel werkgevers dit lieten liggen: vergeten geld! Vanuit die gedachte is begin dit jaar Loonschade.com opgestart, om werkgevers maatwerk en gespecialiseerde dienstverlening te bieden.

Het eerste jubileum van Loonschade.com is nu bijna een feit en het team ziet 2022 vol goede moed tegemoet. Een jaar dat in het teken zal staan van het optimaliseren van de huidige samenwerkingen en het zoeken naar nieuwe partners die wij de helpende hand mogen bieden.

Benieuwd wat een loonschade precies is en hoe wij te werk gaan? Bekijk hieronder alvast een korte introductie en neem vooral contact met ons op!

Wat is loonschade? Loonschade.com legt het uit.

Als uw werknemer arbeidsongeschikt raakt door een ongeval lijdt u als werkgever schade: loonschade. U heeft als werkgever de wettelijke verplichting het loon gedurende een bepaalde periode door te betalen. Dat doorbetaalde loon kan deels (netto) verhaald worden op de aansprakelijke partij. Dat geldt ook voor de kosten van re-integratie. Die schade kunnen wij voor u berekenen en terugvorderen.

Tot 5 jaar terug

Controleer uw verzuim­administratie! Zijn er de afgelopen jaren werknemers arbeidsongeschikt geraakt door een ongeval? Dan kan veelal de loonschade met terugwerkende kracht gevorderd worden tot 5 jaar na de eerste verzuimdag. Loonschade.com helpt u verder.

Re-integratie en herstelcoaching

U wilt uw werknemer zo snel mogelijk terug op de werkplek. Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en herstelcoaches van de Bureaus in Utrecht. De professionals van de Bureaus helpen u actief bij het begeleiden van u en uw werknemer bij het herstel en de re-integratie. Ook als daarbij om- of bijscholing nodig is, of het aanpassen van de werkplek.

Vragen over Loonschade.com of wenst u meer informatie?  Neem dan gerust contact op met Joost Groot (expert/commerciële zaken) via joostgroot@loonschade.com.

 

Joost Groot is Expert bij Letselschade.com