Wel onafhankelijk.
Niet onpartijdig.
Wij behartigen uw belangen.

Letselschadetest

Heeft u letsel opgelopen? En weet u niet zeker of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe dan onderstaande letselschadetest. Door het beantwoorden van een aantal vragen kunnen wij een inschatting maken of u recht heeft op een schadevergoeding. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze test een eerste indicatie is en geen juridisch bindend advies vervangt. Voor een volledige beoordeling van uw situatie raden wij aan contact op te nemen.

Bedankt voor het invullen van de test

Uit de test is gebleken dat uw zaak een beperkte kans heeft op een succesvolle schadevergoeding. Letselschade claims zijn echter erg complex en afhankelijk van specifieke omstandigheden en bewijs. Onze experts weten de weg. Wilt u zeker weten of u geen recht hebt op schadevergoeding? Neem dan contact met ons op.

GrootNieuws

Prettig kennis te maken

Dit zijn de mensen achter Letselschade.com. Onze experts, onze secretaresses, onze directie. Medewerkers met passie voor hun vak.

Nieuws

Letselschade.com houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van letselschade en alles wat daarmee te maken heeft.