Letselschade.com verzorgt masterclass voor studenten EUR

Door mr. Sander de Groot, Letselschade.com

Op 28 september ontvingen wij bij ons op kantoor in Papendrecht de studenten van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering voor de jaarlijkse masterclass.

Tijdens deze dag hebben we de studenten verteld over ons kantoor, onze rol in een letselschadezaak en de schadeposten die kunnen spelen in een letselschadezaak. Na een korte pauze gingen de studenten zelf aan de slag met een casus, waarin vader en dochter letsel opliepen als gevolg van een ongeval. De groep werd zo verdeeld dat zowel vader als dochter een belangenbehartiger en verzekeraar hadden. De studenten kregen de tijd om de casus voor te bereiden, waarna de discussie over de aansprakelijkheid en geleden schade tijdens een regelingsgesprek losbarstte.

Nadat dit gedeelte was afgesloten, was er nog een gezellige borrel. Tijdens de borrel was het leuk om te merken hoeveel interesse de studenten hadden in ons beroep en onze organisatie.

Met deze masterclass hopen wij een echte verdieping te kunnen geven aan de studie. Bovenal hopen we natuurlijk dat de studenten hebben ervaren wat het mooie beroep van letselschade-expert te bieden heeft.

Letselschade.com is official Associate van de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus School of Law. Wij stellen ieder jaar minimaal één stageplaats beschikbaar voor de studenten.

 


Sander de Groot is NIVRE Register-Expert bij Letselschade.com