Alweer een jaar samenwerking tussen Letselschade.com en Ottenschot Letselschade

Door drs. Joost Groot

Time flies when you’re having fun… Natuurlijk was het op sommige gebieden ook even wennen, maar na een jaar kan wel gesteld worden dat de samenwerking tussen Letselschade.com en Ottenschot een succes is! Een goed voorbeeld daarvan is deze eerste gezamenlijke nieuwsbrief, waarvoor deze keer de Ottenschotters het gros van het werk verzet hebben en je ook nog kennis kunt maken met onze Almelose collega Anke.

Een andere in het oog springende eerste keer was het eerste gezamenlijke bedrijfsuitje. Een heus casino georganiseerd in de business lounge van de door Ottenschot gesponsorde voetbalvereniging S.D.C. Putten. Alleen jammer voor de rest dat collega Gabriëlle uiteindelijk met alle fiches overbleef na een tactisch meesterspel aan de roulettetafel.

Maar vooral op het professionele vlak is de samenwerking een schot in de roos. Collega’s weten elkaar te vinden om te sparren en informatie uit te wisselen. Door de samenwerking is de landelijke spreiding van de collega’s beter verdeeld. Daarom is ook een nieuwe rayonindeling gemaakt. Dat maakt dat de expert een slachtoffer altijd kan bezoeken als dat nodig is. Naast de experts die werkzaam zijn in een eigen rayon, zijn aan onze kantoren ook nog de volgende experts verbonden: Berth Groot, Karen Zabel, Sonja Keizer, Joost Groot en Veronique van Zetten. Als schadebehandelaar binnendienst zijn werkzaam: Jacqueline Kriek en Anja Nederhand. Met deze 20 professionals en 15 assistenten en administratief medewerkers komen wij op voor de belangen van onze cliënten en opdrachtgevers.

Voor het komende jaar staat er ook weer genoeg op het programma om de samenwerking verder uit te breiden en te verbeteren. Het uiteindelijke doel daarbij is en blijft altijd om slachtoffers nog hoogwaardiger bijstand te verlenen. Hou Ottenschot en Letselschade.com in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

Joost Groot is NIVRE Register-Expert bij Letselschade.com