Kennismaken met Denise en Chris

Door mr. Sander de Groot, Letselschade.com

Letselschade.com en Ottenschot hebben weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Chris Babois en Denise Stam. Chris is begonnen op de afdeling schadebehandeling en Denise komt onze rekenafdeling versterken. Hoog tijd om nader kennis te maken.

Hoe zou jij jezelf in één zin omschrijven?

Chris: “Zacht op de persoon, hard op de inhoud. Ik bedoel hiermee dat ik een vriendelijk, sociaal persoon ben, maar wel scherp in inhoudelijke discussies.”

Denise: “Ik houd van mijn gezin, ben meestal opgewekt en ben geïnteresseerd in mensen.”

Wat valt jou op als nieuwkomer in de letselschadewereld?

Denise: “Er gaat een hele wereld voor me open, het is helemaal nieuw voor mij. Aangezien ik me bezighoud met het rekenkundige deel van de letselschade, zie ik maar een klein deel van het leed van een slachtoffer. Maar ik lees ik er wel het een en ander over en zie ik dat mensen hele nare dingen mee kunnen maken, echt heftig.”

Chris: “Daar kan ik me zeker bij aansluiten. Ik zie dat relatief kleine “ongelukjes” grote gevolgen kunnen hebben. Ik behandel bijvoorbeeld een zaak van een 90-jarige vrouw, ten tijde van het ongeval nog volop in het leven, die nu sinds het ongeval ziekenhuis in- en uitgaat. Haar leven staat sinds het ongeval volledig op zijn kop.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

Chris: “Het contact met mensen die een ongeval hebben gehad, het feit dat ik iets voor hen kan betekenen, door zo goed mogelijk hun belangen te behartigen.”

Denise: “Het leukste vind ik om alle financiële informatie die ik krijg zodanig te structureren, dat er uiteindelijk een schadebedrag uit komt. Ook vind ik het interessant om bij het berekenen van meerdere scenario’s te zien wat de invloed hiervan is op het schadebedrag.”

Hoe ervaar je de sfeer bij Letselschade.com?

Chris: “Ik ervaar de sfeer als gezellig, informeel. Ik heb hele behulpzame collega’s.”

Denise: “Heel collegiaal, gezellig, alle ruimte om vragen te stellen. Ik voel me hier heel goed op mijn gemak.”

Wat brengt jouw toekomst of wat staat er op jouw bucketlist?

Denise: “Ik hoop mijn weg te vinden binnen Letselschade.com. Daarnaast zou ik een klein bootje in de toekomst ook heel leuk vinden.”

Chris: “In de toekomst wil ik graag de NIVRE-re titel behalen. Daarnaast zou ik heel graag Krav maga P1 halen. Krav maga is een verdedigingssport die zijn oorsprong heeft in Israël.”


Sander de Groot is NIVRE Register-Expert bij Letselschade.com