Letselschade.com zoekt een (ervaren)

Financieel medewerker

Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. Daarbij komt dat een ongeval vaak grote impact heeft op werk en gezin en ook psychisch belastend kan zijn.

Bij Letselschade.com staan we slachtoffers met raad en daad terzijde en proberen we zoveel mogelijk zorgen weg te nemen met als doel een zo volledig mogelijk herstel. En natuurlijk een optimale schaderegeling.

Zeer divers takenpakket

Vacature: financieel en rekenkundig medewerker. Wij hebben je geen standaard baan te bieden, maar een functie met een divers takenpakket. Dat betekent dat je een afwisselende baan hebt, waarin je onder meer:

  • de rekenkundig experts ondersteunt,
  • helpt bij het opmaken van loonregresvorderingen,
  • ondersteunt bij de boekhouding,
  • financiële stukken in letselschadedossiers ordent en beoordeelt,
  • communicatie met cliënten en opdrachtgevers onderhoudt.

Vanwege de diversiteit zijn aspecten als kunnen werken in teamverband, collegialiteit en elkaar helpen heel belangrijk.

Bij Letselschade.com geldt “Wij doen alles voor elkaar en we voelen ons nergens te goed voor”. Flexibiliteit, klantvriendelijkheid, sociaal vaardig en een groot inlevingsvermogen. Dat is wat ons bindt en de reden dat collega’s vaak lang bij ons blijven werken. Daar zijn we best trots op. Herken jij daar ook jezelf in, dan is deze baan zeker wat voor jou!

Profiel

  • MBO 4 opleiding (bedrijfs- of salarisadministratie, bedrijfseconomisch management of financieel assistent)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Minimaal 24 uur per week
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Flexibel inzetbaar binnen verschillende onderdelen van de organisatie

Wij bieden

Wij belonen marktconform met een goed secundair pakket. Startsalaris is onder meer afhankelijk van ervaring. Daarnaast werk je in het leukste team van ‘letselschadeland’.

Meer weten of direct solliciteren?

Wil je meer weten over Letselschade.com en kennismaken met ons team? Kijk dan op onze website. En schroom niet om te reageren als je niet exact aan het profiel voldoet. Een schriftelijke reactie en CV kun je sturen aan Barbara Eysbach: bjeysbach@letselschade.com of per post: postbus 102, 3350 AC  Papendrecht.

Wil je eerst nog telefonisch meer informatie? Bel dan naar: Rini Withagen, telefoonnummer
06-22467615 of mr. Georgette Kuntz, telefoonnummer 06-22971279.