Stefan van der Leun

accountmanager

Na een dienstverband van ruim 15 jaar bij de Rabobankorganisatie, ben ik op 1 juli 2014 als accountmanager in dienst getreden bij Letselschade.com.

Ik heb vanuit mijn laatste functie bij de Rabobank de afgelopen jaren een goed inzicht gekregen in de bedrijfsvoering van Letselschade.com. De ondernemer Berth Groot en de werkzaamheden van de onderneming Letselschade.com zijn mij steeds meer aan gaan spreken.

Door het plezierige en goede zakelijke contact, zijn we meer in gesprek geraakt over de toekomstplannen van Letselschade.com. Deze toekomstplannen zijn gericht op een verdere groei van de onderneming. In deze plannen was ruimte voor een accountmanager, die zich met name gaat richten op het aangaan van nieuwe relaties en het onderhouden van bestaande relaties, in met name de eigen regio, maar ook daarbuiten. Daarnaast zal ik aansluiting zoeken bij relevante netwerken.

In de afgelopen 15 jaar heb ik met heel veel relaties gesproken. Dit maakt dat ik over een breed netwerk beschik, dat van pas komt in mijn nieuwe functie.

Ik heb een bedrijfseconomische opleiding, administratieve ervaring en ben gecertificeerd financieel planner (FFP). Hierdoor heb ik een goed beeld bij de inhoudelijke behandeling van de schadegevallen en de mogelijke (financiële) gevolgen.

Contact: svanderleun@letselschade.com

Stefan van der Leun wordt ondersteund door:

Angela Kleijn

Angela Kleijn

commercieel assistent