Puck Barendregt

secretaresse

Na twee opleidingen te hebben afgerond (PR & Communicatie en Engelse Taal en Cultuur) ben ik als freelance vertaler aan de slag gegaan. Aan de ene kant hartstikke leuk om met de Engelse taal bezig te zijn, aan de andere kant miste ik de gezelligheid van collega’s om mij heen. Ik hou bijvoorbeeld erg van taarten bakken, maar dat is veel minder leuk als ik de enige ben die dan ook de taart moet opeten. Veel leuker is om te bakken voor een gezellige groep collega’s.

Die gezellige groep collega’s heb ik bij Letselschade.com gevonden. Het is een klein en hecht team dat er echt naar streeft om de slachtoffers van een letselschadezaak zo goed mogelijk bij te staan. Ik vind het erg fijn dat ik hierin een ondersteunende rol kan hebben.

Daarnaast assisteer ik Stefan van der Leun, onze accountmanager in zijn commerciële werkzaamheden. Dit sluit weer goed aan op mijn eerste studie: PR & Communicatie. De afwisseling tussen de commerciële werkzaamheden en het ondersteunen van een expert maakt dit voor mij tot een interessante en afwisselende baan.

Contact:

Puck Barendregt ondersteunt:

Stefan van der Leun

Stefan van der Leun

accountmanager
mr. Georgette Kuntz

mr. Georgette Kuntz

NIVRE Register-Expert