Maatschappelijk betrokken

Letselschade.com verzorgt masterclass voor masterstudenten Erasmus

Achttien veelbelovende toptalenten die de master aansprakelijkheidsrecht volgen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn op bezoek gekomen bij Letselschade.com. Daar werden ze door zowel ervaren als jonge experts wegwijs gemaakt in de wereld van belangenbehartiging bij letselschade.

De middag kende twee absolute hoogtepunten. Eerst was er een inhoudelijke en felle discussie over de casus van Esmee, die door een ongeval onder meer studievertraging opliep. Leerzaam voor zowel de studenten als de experts. Het tweede hoogtepunt was de gezellige borrel, waar een grote hoeveelheid borrelhapjes in rap tempo verdween. Goede belangenbehartiging is hard werken!

Letselschade.com organiseert deze jaarlijks terugkerende masterclass als partner van de als topopleiding gekwalificeerde master Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

NSJO powered bij
Letselschade.com

De voorbereidingen voor de tour zijn in volle gang! Vanaf volgende week wordt er fulltime gerepeteerd om vervolgens van 13-18 december op tour te gaan door heel Nederland.

Om een jong publiek aan te trekken houden we de ticketprijzen bewust laag. Dit is mogelijk dankzij onder andere onze hoofdsponsor Letselschade.com.

Meer informatie over het NSJO: www.nsjo.nl of volg hen op facebook.nl/NedStudJazzOrkest.

Tocht van Groningen

Letselschade.com heeft zich voor de komende 3 jaar als sponsor verbonden aan de Tocht van Groningen. Deze wielertocht, die op 11 september is gereden, wint sterk aan populariteit en de organisatie van het evenement wordt elk jaar professioneler. Een aantal collega’s van Letselschade.com zal ook aan de tocht deelnemen.

Vrijdag 8 juli werd de samenwerking bekrachtigd door het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst.

Troostberen voor ambulancedienst

“Jullie verzorgen de eerste opvang bij ongelukken met letsel. Wij komen vaak daarna in beeld. Daarom vinden wij het een mooi gebaar om ‘troostberen’ te sponsoren”, aldus het Papendrechtse expertisebureau Letselschade.com.

Samen met zijn collega Anja Nederhand bracht hij vanochtend een bezoek aan onze post Papendrecht en overhandigde veertig beertjes aan teamleider Tom de Kock. Letselschade.com, bedankt namens onze patiëntjes die na een ongeluk of bij ziekte troost gaan vinden bij een van deze beren! twitter | facebook

Letselschade.com hoofdsponsor Rollers BVH

Met ingang van 1 juli 2016 is Letselschade.com de komende 3 jaar hoofdsponsor van het rolstoel­basketbalteam van BV Hoofddorp.

Tijdens de feestelijke jubileumdag vanwege het 50-jarig bestaan van de vereniging, werd afgelopen zaterdag de sponsorovereenkomst getekend… lees meer

Associate Erasmus Universiteit

Op dinsdag 20 oktober ontving Letselschade.com alle 21 studenten van de master Aansprakelijkheid en Verzekering van de Erasmus Universi- teit Rotterdam. De studenten werden welkom geheten door Berth Groot, directeur van Letselschade.com. Aansluitend gaf letselschade-expert Georgette Kuntz een uiteenzetting over de werkwijze van het kantoor en over haar rol en ervaring als belangenbehartiger… lees meer

“Vroeger kon ik me
niet voorstellen dat ik
de rest van mijn leven
in een rolstoel zou zitten.
Nu kan ik me niet meer voorstellen
dat ik gewoon zou
kunnen lopen”

Marc de Hond
Tv-presentator en theatermaker

“Vroeger kon ik me
niet voorstellen
dat ik de rest van
mijn leven

in een rolstoel
zou zitten.
Nu kan ik me
niet meer voorstellen
dat ik gewoon zou
kunnen lopen”

Marc de Hond
Tv-presentator en theatermaker

LS_mb_msm-flessen

Drink water, geef water

Water delen door het te drinken! Dat is verhaal achter MARIE-STELLA-MARIS mineraalwater. Water met een boodschap en om die reden staan de flessen op de bureaus bij Letselschade.com. Door MARIE-STELLA-MARIS water te drinken, deel je water. Van elke fles die wordt verkocht, gaat altijd een vast percentage naar schoon drinkwaterprojecten over de hele wereld.