Letselschade.com

Letselschade.com (sinds 1990) is gespecialiseerd in letselschade en één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus in Nederland. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers of hun nabestaanden.

Bij Letselschade.com werken letselschade-experts die zonder uitzondering ruime ervaring hebben op het brede vakgebied van letselschade. Bijna alle experts zijn NIVRE Register-Expert. Iedere expert heeft een eigen regio, waardoor wij als kantoor landelijk werkzaam zijn. Een persoonlijke behandeling en een sterke mate van betrokkenheid zijn kenmerkend voor de werkwijze van Letselschade.com.

HistorieLE_webquotes_mensen_6

Letselschade.com is in 1990 opgericht door Berth Groot onder de naam Groot Expertisebureau. Hij besloot in dat jaar zijn eigen onderneming te starten nadat hij enkele jaren voor een expertisebureau aan de kant van verzekeraars had gewerkt. Veel kennis en nog meer ervaringen rijker gooide hij het roer drastisch om, koos onomwonden partij en wilde uitsluitend nog voor letselschadeslachtoffers werken. In de jaren die daarna volgden groeide Groot Expertisebureau uit tot één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Een van de grootsten te zijn is volgens Berth Groot slechts een bijkomstigheid. Het zegt iets over de continuïteit en de regionale spreiding. Maar, het gaat nog altijd om dat wat je doet en hoe je dat doet. En of je cliënten, ondanks de vaak nare omstandigheden, bij het sluiten van hun letselschadedossier het gevoel en de overtuiging hebben dat wij ze optimaal hebben bijgestaan.

Persoonlijk

Een van de belangrijke kernwaarden van Letselschade.com is, behalve deskundigheid, de persoonlijke betrokkenheid. Een aspect dat geldt voor alle medewerkers, van de experts tot en met de secretaresses. Uiteraard staat de  kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Deskundig en vakkundig, de letselschade-experts hebben jarenlange en brede ervaring met de behandeling van zowel letsel- als overlijdensschades.

Daar kunt u op rekenen

Een schadezaak wordt bij Letselschade.com altijd met grote voortvarendheid opgepakt. In het hele traject staan de belangen van het slachtoffer te allen tijde centraal. Door de onafhankelijkheid van ons kantoor kan worden gegarandeerd dat er nooit sprake is van enige vorm van belangenverstrengeling – bijvoorbeeld tussen die van het slachtoffer en de aansprakelijke partij – bij de behandeling van een dossier. Daarom bent u voor een persoonlijke, deskundige en optimale behandeling van uw letselschadezaak bij Letselschade.com aan het juiste adres.