Gepubliceerd op donderdag 26 april 2018

Verhuizing naar Utrecht markeert volgende stap in ontwikkeling ‘de Bureaus’

Gisteren (23 april a.s.) is ‘de Bureaus’, de krachtenbundeling van vijf gespecialiseerde bureaus die actief zijn op het gebied van letselschadedienstverlening, verhuisd naar het nieuwe ruimere en moderne kantoorpand op de vierde verdieping van ‘De Stadstuin’ aan de Europalaan 500 in (3526 KS) Utrecht. De medewerkers (30 in vaste dienst, 12 freelancers) van het RekenBureau, het HerstelcoachBureau, het MedischBureau, het ArbeidsdeskundigBureau en het MediationBureau, blijven bereikbaar onder het vertrouwde telefoonnummer (030) 204 10 00.

“De verhuizing markeert een nieuwe, volgende stap in de ontwikkeling van ‘de Bureaus’ dat de afgelopen jaren een gestage groei heeft doorgemaakt”, benadrukt directeur Francie Peeters. “Alles is nieuw: van de locatie en de ruimere kantooroppervlakte tot de indeling van de werkplekken en het kantoormeubilair. Een bewuste keuze om met een frisse start in ons nieuwe onderkomen te beginnen. Niet alleen staat ons hier 110 vierkante meter meer aan kantoorruimte tot onze beschikking, de nieuwe indeling maakt daarnaast een nog betere samenwerking tussen de verschillende bureaus en hun disciplines mogelijk. Daardoor kunnen we onze opdrachtgevers en gedupeerden nog beter van dienst zijn.”

Bij de aankondiging van de verhuizing eind december voerde Peters een aantal redenen aan voor de verhuizing. “In de eerste plaats zijn wij uit ons jasje gegroeid. “In de afgelopen jaren hebben ‘de Bureaus’ een forse groei doorgemaakt van 12 naar 30 vaste medewerkers terwijl we daarnaast geregeld een twaalftal freelancers inschakelen.  Ook ontvangen wij steeds vaker betrokkenen op kantoor voor medische onderzoeken, het opstellen van een functiemogelijkhedenlijst (FML) en/of een carrouselintake. De meer centrale ligging en een betere bereikbaarheid, zowel met de auto als per openbaar vervoer, zijn andere redenen voor de verhuizing. Ons nieuwe onderkomen is vlak aan de A12 gelegen en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer naar Utrecht CS.”

 

Bron: Risk & Business